Barça B

Ja se saben la fórmula

Barça B. El filial blaugrana, que ha ressorgit amb tres victòries seguides, espera fer un pas més en la batalla per allunyar-se del descens amb una victòria contra l’Alcorcón

Els túnels sempre tenen un final, i allà apareix la llum. Ho sap molt bé el Barça B, que es va passar la primera volta en la foscor i ara ha encadenat quatre victòries que li han permès veure l’exterior. L’equip de Gerard López, de fet, ha sortit de la zona de descens i és catorzè. “El dia a dia és molt més agraït quan els resultats arriben”, explicava ahir el tècnic, que tot i això és conscient que si els resultats es tornen a tòrcer l’equip pot tornar al pou fàcilment. És per aquesta raó que aconseguir la victòria aquesta tarda contra l’Alcorcón, un altre conjunt que està en la batalla per eludir el descens, és vital, ja que el ple de 12 punts seria la constatació que el quadre blaugrana ha fet el salt qualitatiu –i també quantitatiu– del qual Gerard ha parlat tota la temporada. “Ara ve un tram de calendari a casa contra rivals que també estan a sota i hem d’intentar confirmar aquesta reacció, tant de maduresa com de bon joc”, explicava ahir el granollerí, que tindrà les baixes d’Oriol Busquets, Sarsanedas i Vitinho. Aquest darrer té una lesió a la cuixa dreta i estarà de baixa un parell de setmanes. D’altra banda, Ortolà i Arnaiz ja s’exerciten amb normalitat amb la resta del grup, però caldrà veure si reben l’alta mèdica abans no comenci el partit.

Si el Barça B afronta la cita d’aquesta tarda amb la intenció d’aplicar la fórmula de l’èxit de les darreres tres jornades, l’Alcorcón viu un moment delicat, ja que s’està mostrant incapaç de trobar una línia regular de joc, fet que l’ha acostat a la zona perillosa de la taula. Els de Julio Velázquez, que té les baixes de Toribio, Eddy, Nono i Hugo Álvarez, acumulen els mateixos punts que el filial blaugrana, i també volen un triomf per allunyar-se del perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)