Nàstic

futbol

Nàstic

Tan lluny, tan a prop

Nàstic. Els grana visiten l’Albacete, que està set posicions per sobre però només té tres punts més, en un duel clau per desenganxar-se de la zona de descens i demostrar que hi ha millora

El Nàstic és el primer equip en zona de permanència, amb els mateixos punts que un dels que la ocupa, la Cultural Leonesa. Però les distàncies són molt curtes a la meitat baixa de la classificació –deixant de banda els tres últims classificats, molt enfonsats– i avui visita el camp d’un equip que està set posicions per sobre però que només té tres punts més, l’Albacete. És per això que el partit es presenta per als grana com una bona oportunitat per escalar posicions i agafar oxigen. Però més enllà del valor numèric dels punts en joc, el Nàstic té també l’objectiu de demostrar que hi ha una millora amb l’arribada de Nano Rivas a la banqueta i dels set reforços d’hivern.

L’Albacete va començar molt malament la lliga, amb només quatre punts en el set primers partits, i el tècnic, José Manuel Aira, en va pagar les conseqüències. Amb l’experimentat Enrique Martín a la direcció, l’Albacete s’ha convertit en un equip especialment sòlid en defensa i força efectiu en atac, amb Zozulia com a principal referent ofensiu, la qual cosa li va permetre sortir ràpidament de la zona de descens i mantenir-se’n a distància, tot i que al Carlos Belmonte són conscients que aturar el ritme els pot fer tornar de seguida al pou.

Rivas té tota la plantilla a punt, a excepció de Djetei, en la recta final de la recuperació de la seva lesió, i de Manu Barreiro, amb molèsties. Té molta competència, però de moment tocarà poc l’equip respecte al de la setmana passada contra el Cadis, ja que en va quedar content malgrat no passar del 0-0. “Vam rendir a un bon nivell, seria absurd fer uns quants canvis”, afirma el tècnic del Nàstic, que avisa que l’Albacete és un equip molt competitiu.

LA PRÈVIA

L’Albacete té un entrenador que domina tot el que requereix la categoria i sap com inculcar-ho als seus futbolistes
Nano Rivas
entrenador del nàstic
El Nàstic és un equip potent, amb nou entrenador i bons reforços. Es tracta de mantenir la competitivitat i la mateixa alegria
Enrique Martín
entrenador de l’albacete

“A fora hem de ser tan valents com a casa”

Un dels reptes de Nano Rivas serà millorar, o si més no mantenir, les estadístiques a camp contrari del Nàstic, un dels millors visitants de la categoria. De totes maneres, el tècnic de Ciudad Real no ho tindrà gaire en compte, ja que assegura que la intenció és que el seu equip actuï de la mateixa manera a casa que a fora: “Volem ser el mateix equip que es va veure al Nou Estadi. Hem de ser tan valents com a casa i competir des del primer minut. Si no estem al nivell de la setmana passada a l’hora de competir i disputar la pilota, ho passarem malament.” L’Albacete és bastant més fort a l’estadi Carlos Belmonte, on ha aconseguit set de les vuit victòries i 24 dels 32 punts, que quan juga a camp contrari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)