Nàstic

futbol

Nàstic

El Nàstic guanya al camp de l’Albacete amb un gol d’Álvaro Vázquez (0-1)

2a divisió A. L’exjugador de l’Espanyol ha aprofitat l’assistència de Dumitru en una de les poques accions ofensives d’un partit igualat

El Nàstic ha aconseguit la victòria al camp de l’Albacete, la primera amb Nano Rivas a la banqueta (0-1). Un gol d’Álvaro Vázquez (44’) en una de les poques accions destacades d’un partit igualat i tancat han donat tres punts d’or al conjunt tarragoní en la lluita per fugir de baix.

En la primera meitat hi hagut pocs riscos i moltes interrupcions, amb dos equips amb el mateix esquema tàctic (5-3-2). El partit no s’ha animat fins poc abans del descans, primer amb una ocasió de Dumitru i, tot seguit, amb el gol d’Álvaro Vázquez, que ha rebut una bona passada del mateix exjugador de l’Alcorcón.

En la segona meitat, el Nàstic hi ha posat molt ofici i ha pogut conservar el gol d’avantatge fins al final. Una primera fase amb lesions i canvis l’han beneficiat perquè ha costat que el partit tingués ritme i, després, la seguretat de la defensa i del porter Dimitrievski, sobretot per alt, li han permès mantenir la porteria a zero per segona setmana seguida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)