3a divisió FEF

Mamau, rendiment immediat

3a divisió. Des de la seva arribada al Palamós, el mig ha encadenat quatre partits complets a la medul·lar, ha ofert una versió notable i s’ha convertit en una peça clau per al tècnic, Pitu Batlle

El Palamós continua lluitant per evitar caure en les places de descens i la darrera jornada va aconseguir un empat de mèrit contra el líder invicte del grup cinquè, l’Espanyol B (1-1). L’equip dirigit per Pitu Batlle va oferir unes grans prestacions, però, tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Kike Sánchez, en el tram final del matx el filial blanc-i-blau va tirar per terra la feina empordanesa establint l’empat definitiu. La reconstrucció de la plantilla feta durant els darrers mesos comença a donar els primers brots verds en forma de resultats. I és que, si bé és cert que la setzena posició s’escapa fins a onze punts, aconseguir punts valuosos en un tram exigent del calendari –encadenen quatre empats a un gol: contra el Santboià, el Santfeliuenc, la Pobla de Mafumet i l’Espanyol B– ha de donar confiança al bloc.

Un dels jugadors que està emergint entre les noves incorporacions és Mamau Jabbie. El mig saltenc va arribar el passat 11 de gener a la disciplina del degà i tres dies després va debutar en el derbi empordanès contra el Figueres, un dels seus exequips, completant els 90 minuts. D’aleshores ençà, Mamau ha encadenat quatre enfrontaments més complets i ha mostrat la seva millor versió i s’ha consolidat a la medul·lar de Pitu Batlle. “Estic molt content amb la participació que he tingut fins ara. La meva motivació és molt gran perquè feia dos mesos que no competia per culpa d’una lesió i ara ho puc tornar a fer i a tercera divisió”, explica el futbolista del Palamós.

El mig, que enguany va començar a jugar a primera catalana a les files de la Jonquera, està demostrant que pot competir a meravella a tercera: “L’equip s’està conjuntant i està agafant un nivell òptim de forma per afrontar el tram més decisiu de la lliga”, comenta el mig de 23 anys, convençut de les possibilitats de l’equip: “No pensem si hi haurà descensos compensats. Som a temps de guanyar un bon grapat de punts i d’escalar posicions” diu Mamau, precisament afectat per un descens compensat la temporada passada amb la Jonquera.

EL PROTAGONISTA

Estic molt content amb la participació que he tingut fins ara després de dos mesos lesionat. La motivació per competir de nou a tercera és molt gran
L’equip s’està conjuntant i està agafant un nivell òptim per afrontar el tram més decisiu
Mamau Jabbie
Migcampista del palamós

Kike, Campos i Uri Vila, lesionats

Entre les diverses novetats que presenta la plantilla del Palamós les darreres setmanes hi ha les de Kike Sánchez i Àlex Campos. El primer va estrenar-se com a golejador amb els palamosins en el duel contra l’Espanyol B, però, desgraciadament, el futbolista de l’Escala va haver de demanar el canvi deu minuts després de marcar per una lesió als isquiotibials que el mantindrà de baixa vora 15 dies. Pel que fa al porter, Àlex Campos va debutar fa dues jornades al camp de la Pobla de Mafumet però en el 85’ va ser substituït per Albert Quintanas per culpa d’una lesió al quàdriceps que li va impedir jugar contra el filial periquito. A més, Uri Vila, fitxat el desembre, també té un trencament muscular i va ser baixa en el darrer matx. Els tres tenen complicat de participar dissabte a Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)