Girona

Pere Pons, descartat

Lesionat. Les proves que es van fer al futbolista de Sant Martí Vell van revelar una lesió muscular a la zona del bessó i divendres serà baixa

Tal com s’intuïa, Pere Pons no arribarà a temps al partit de divendres a Montilivi contra el Leganés. Les proves a les quals es va sotmetre el futbolista de Sant Martí Vell –una ecografia i una ressonància– van revelar “un problema muscular” al bessó de la cama esquerra, segons va informar el club. No sembla que s’hagi esparracat de manera important, però el sol fet que s’hagi localitzat una lesió al bessó aconsella que el migcampista freni de manera immediata.

Pablo Machín no se la jugarà amb Pere Pons divendres i el jugador fins i tot és dubte per al partit de la setmana vinent al Camp Nou. El duel contra el Barça encetarà el dissabte 24 una sèrie de tres partits en vuit dies que continuarà amb el Girona-Celta (dimarts 27) i el Girona-Vila-real (dissabte 3 de març). El tècnic, que a Sevilla ja no va voler forçar Stuani per temor a una recaiguda, no correrà ni un sol risc amb Pere Pons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)