2a divisió FEF

La solidesa com a clau principal de la reacció

2a divisió B. El Llagostera ha deixat la porteria a zero en quatre dels sis partits del 2018, any en el qual els llagosterencs es mantenen invictes. El porter Marcos valora la bona dinàmica de l’equip

El Llagostera, que diumenge va empatar a casa contra el líder, el Mallorca (0-0), viu el seu millor moment de la temporada. Els gironins es mantenen invictes fins ara el 2018 (dues victòries i quatre empats), una situació que ha permès a l’equip dirigit per Òscar Álvarez sortir de la zona vermella de la taula (els blaugrana son catorzens amb 29 punts, a tres del descens). Una de les claus de la reacció llagosterenca ha estat sens dubte la solidesa defensiva, i és que l’equip ha deixat la porteria a zero en quatre dels últims sis partits de lliga. En aquest sentit, un dels principals culpables de la bona dinàmica del Llagostera en defensa és el porter Marcos Pérez, que ha ofert un gran rendiment des de principi de curs, quan va arribar procedent del Cornellà. Un gran rendiment i una participació total, ja que Marcos ha disputat tots els minuts possibles en la lliga (2.250 en 25 partits).

“Estem passant un bon moment, ens ha costat molt treure el cap de la zona baixa i haver-ne sortit ens fa estar contents. La primera volta va ser bastant dolenta i vam tocar fons, tot i que és cert que som una plantilla amb molts jugadors nous respecte al curs passat i que havíem que passar un procés d’adaptació. Havíem de millorar els registres i hem començat el 2018 molt bé, cosa que ens ha donat confiança”, comenta Marcos, que també parla de l’eficiència defensiva de l’equip: “En defensa no hem estat tan malament al llarg de la temporada, excepte en partits puntuals no hem estat un equip molt golejat, però sí que últimament hem aconseguit deixar la porteria a zero més vegades. El bon moment de l’equip també ens ha ajudat a ser més forts al darrere, això segur”. En total el Llagostera ha encaixat 24 gols en 25 partits (el que dona a Marcos una mitjana de 0,96 gols rebuts per matx) i ha deixat la porteria a zero en nou enfrontaments.

En l’aspecte personal Marcos també es mostra satisfet i ja té entre cella i cella sumar els tres punts dissabte al camp del València B (17h). “Estic molt content des que vaig arribar aquí, des del primer moment m’he sentit molt estimat pel club i pels companys. Ara tenim un partit molt important contra un rival directe que podem atrapar en la taula. Intentarem fer un bon paper i competir com ho estem fent ara.”

LES REACCIONS

La primera volta va ser bastant dolenta, vam tocar fons. Ara hem començat el 2018 molt bé i això ens ha donat confiança

HO JUGA TOT

2.250
minuts en 25 partits
ha jugat Marcos en la lliga; és a dir, tot el possible. El porter ha rebut 24 gols (0,96 per partit disputat).
El bon moment de l’equip també ens ha ajudat a ser més forts al darrere, això segur
Marcos Pérez
porter del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)