2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Més penalitzats que mai

2a divisió B. El Sabadell ja ha perdut en les sis jornades de la segona volta més partits que en tota la primera, però la plantilla considera que el nivell competitiu és l’òptim, sobretot en atac

El Sabadell va ser el rei dels empats en la primera volta (13 en 19 jornades), però en la segona els signes dels seus partits han canviat. Dels sis duels disputats des de l’equador, n’ha perdut tres, n’ha guanyat dos i només n’ha empatat un. Es dona la circumstància que en les sis jornades de la segona volta ja ha perdut més partits que en tota la primera, en què només va ser derrotat dues vegades.

De totes maneres, el vestidor arlequinat és optimista, ja que, tal com va afirmar el tècnic, Toni Seligrat, després de la derrota de diumenge al camp del Peralada (3-2) i com va ratificar ahir el capità, Migue González, el nivell competitiu del Sabadell és l’òptim, especialment en atac. Seligrat va assegurar que contra els alt-empordanesos el seu equip va fer una gran segona meitat, en què va generar diverses ocasions de gol, però va acabar manant la major efectivitat dels locals. Migue hi està d’acord i assegura que són detalls el que els està penalitzant, ja que “els rivals transformen les poques oportunitats de gol que creen”. Migue pensa en positiu i considera que no trigaran a consolidar una línia regular de resultats positius que els allunyaran de la zona de descens, amb la qual mantenen un marge de seguretat: “Veig l’equip entrenar-se i només em transmet tranquil·litat. Els fruits arribaran segur.”

El Sabadell té ara una bona oportunitat per distanciar-se dels equips de baix perquè s’enfronta a dos d’ells: la Peña Deportiva (dinovè), diumenge al migdia a la Nova Creu Alta, i l’Atlètic Balears (divuitè), l’altre cap de setmana a Mallorca. “El rival, encara que estigui a baix, té un nivell, una intensitat, un treball, unes ganes… que com a mínim has d’igualar. Després confio que, amb la qualitat individual que tenim, puguem aconseguir la victòria”, explica Migue, que confia que el seu equip millorarà els resultats a casa, on només ha guanyat tres partits. “Ens hem de fer forts a casa perquè és molt complicat guanyar a fora. Amb l’afició ho aconseguirem.”

LES FRASES

Alguns detalls ens estan costant molt cars, els rivals transformen les poques oportunitats de gol que ens estan creant

SIGNES CANVIANTS

Rei dels empats fins ara, en els sis duels de la segona volta, dos triomfs i tres derrotes
Veig l’equip entrenar-se i només em transmet tranquil·litat. Els fruits arribaran
Migue González
cAPITÀ DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)