2a divisió FEF

El municipal hi té molt a dir

2a div. B. L’Olot afronta el darrer terç de lliga amb la necessitat de sumar el màxim de punts com a local per tenir possibilitats de salvar-se. El duel contra l’Atlètic Balears, la primera final a la vista

L’Olot està immers en el tram més decisiu del campionat. Els pròxims partits marcaran gran part de les possibilitats dels de la Garrotxa per lluitar per la permanència a segona B. I és que a l’equip dirigit per Raúl Garrido li queden set enfrontaments davant la seva afició, és a dir, 21 punts en joc de vital importància per alimentar l’esperança d’aconseguir el gran objectiu. Tots són partits d’exigència però contra equips de potencial similar al dels olotins –a excepció del darrer contra l’Elx, que segur que s’estarà jugant les primeres posicions de la classificació–. Si bé el discurs de la plantilla de l’Olot i del seu tècnic és no pensar més enllà del matx més immediat, precisament aquest serà un dels més crucials ja que el rival és directíssim. L’Atlètic Balears, divuitè amb tres punts menys que els garrotxins, visita el municipal (diumenge a les 12 h) en el que serà un duel decisiu per a tots dos equips. Si l’Olot manté la bona línia iniciada a casa ja fa sis enfrontaments –contra el Vila-real B el 12 de novembre passat–, podria assestar un cop seriós a un contrincant que deixaria a sis punts i amb el qual guanyaria el goal average –en l’anada a Son Malferit van empatar a un gol.

L’Olot encadena sis jornades com a local sense perdre. En aquesta sèrie, els olotins han pogut empatar a zero contra el segon classificat, el Vila-real (en l’últim partit de Martín Posse com a entrenador), i contra el líder, el Mallorca (ja amb Raúl Garrido a la banqueta). A més, els garrotxins van empatar a una diana contra l’Hèrcules, un clar candidat a la lluita pel play-off d’ascens, i van superar el Lleida Esportiu, un altre ferm aspirant (2-1).

Les bones prestacions dels de Garrido davant la seva afició, fidel en els mals i en els bons moments, juntament amb la millora a fora de casa –han sumat vuit dels darrers setze punts en joc a domicili–, han permès a l’Olot millorar amb escreix la primera volta –han sumat onze punts en els primers sis partits de la segona volta, quan en la primera n’havien aconseguit només quatre–. “En el tram de calendari en què ara mateix ens trobem, l’Atlètic Balears és un rival directe més. El duel més important és el de diumenge, un partit vital, i tothom ha d’entendre que guanyant faríem un pas endavant cap a l’objectiu”, explica el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no ha canviat el seu discurs des que va arribar al club. Amb ell, l’Olot ha revertit la situació, ha eixugat el desavantatge respecte a la permanència i ha enganxat, encara amb més fervor, l’afició.

Olot-Vila-real B 0-0
Jornada 14
Olot-Mallorca 0-0
Jornada 16
Olot-Lleida Esportiu 2-1
Jornada 18
Olot-Hèrcules 1-1
Jornada 20
Olot-Badalona 2-0
Jornada 22
Olot-Peralada 0-0
Jornada 24
El calendari
Olot-Atl. Balears (18è) 12 h
Jornada 26
Olot-Ontinyent (7è) ?
Jornada 28
Olot-Alcoià (8è) ?
Jornada 30
Olot-Ebre (10è) ?
Jornada 32
Olot-Formentera (17è) ?
Jornada 34
Olot-V. Mestalla (11è) ?
Jornada 36
Olot-Elx (3r) ?
Jornada 38
Total darrers sis partits:
2 victòries, 4 empats, 0 derrotes, 5 gols a favor i 2 en contra.
Total en la lliga:
3 victòries, 6 empats, 3 derrotes, 11 gols a favor i 11 en contra.

EL CAMÍ MÉS RECTE

Tot i la millora a fora –8 de 16 punts–, la clau de la permanència és a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)