Barça B

Barça B

Segona divisió A

Arnaiz, dubte per viatjar a Lugo

Barça B. L’extrem, que va reaparèixer dissabte passat, encara no ha fet net de la pubàlgia i ahir no es va entrenar amb els seus companys. Ortolà, en canvi, ha obtingut l’alta mèdica i serà titular

Un mes després que José Arnaiz desaparegués de l’onze titular per culpa d’una pubàlgia, el futur del davanter a l’equip continua sense estar clar. El talentós extrem del filial va reaparèixer dissabte passat després de ser donat d’alta per disputar mitja hora contra l’Alcorcón però encara no està plenament recuperat de la lesió i podria ser baixa per al partit contra el Lugo de demà (20 h).

De fet, l’extrem no es va poder entrenar ahir amb els seus companys i Gerard López estarà atent a les seves evolucions en l’entrenament que l’equip farà avui abans de marxar cap a Galícia. Depenent de la seva evolució, entrarà en la convocatòria, però sembla clar que no tindrà un paper preponderant en l’equip. “És una lesió difícil d’avaluar perquè depèn molt de les sensacions que tingui el jugador”, va explicar ahir l’entrenador blaugrana, Gerard López, que ha optat per Carles Pérez com a substitut habitual.

El tècnic, això sí, podrà disposar d’Adrià Ortolà, que es va fer una lesió a la cuixa fa quinze dies. El porter, absent en els dos darrers enfrontaments, es va entrenar ahir amb el primer equip juntament amb Aleñá.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)