Nàstic

futbol

Nàstic

L’espina clavada

Nàstic. L’equip grana ha posat la primera pedra de la reacció en els dos partits amb Nano Rivas i ara necessita consolidar-la amb una alegria on més li costa donar-ne, al Nou Estadi

Els partits com a local van ser la creu d’Antonio Rodríguez, i en part va ser la causa de la seva destitució, de manera que amb Nano Rivas el Nàstic està obligat a donar alegries a l’afició tarragonina. Després d’haver posat la primera pedra de la reacció que s’espera amb el nou entrenador, basada en una solidesa defensiva que ha permès obtenir quatre punts en els dos primers partits dirigits pel tècnic de Ciudad Real, ara toca consolidar-la amb una victòria a casa. Un Saragossa en procés de millora és aquest vespre el visitant del Nou Estadi (20.30 h).

Nano Rivas, que té les baixes del sancionat Maikel Mesa i dels lesionats Dumitru i Djetei, i el dubte seriós d’Abraham –que com Dumitru no va acabar el partit d’Albacete per culpa d’una lesió muscular–, no va avançar ahir si utilitzarà el sistema de quatre defenses del dia del Cadis o el de tres centrals del Carlos Belmonte. “El dibuix importa poc, del que es tracta és de ser valents i atrevits, jugar tant com puguem al camp del rival i ser molt sòlids i concedir poc en defensa”, afirma el tècnic, que considera clau que els seus jugadors mantinguin sempre la concentració i la intensitat: “Quan ens pensem que posant-n’hi menys en farem per guanyar, ens anirà malament.”

El Saragossa de l’extècnic del Reus Natxo González s’ha mostrat com un equip compacte i amb espurnes de qualitat i bon joc, però li ha faltat sort, encert i continuïtat, i per això li costa allunyar-se de la zona de descens. En les últimes jornades sembla que ha aconseguit per fi una mica de regularitat, tot i que es basa en els partits a La Romareda, on encadena tres victòries. A fora, en canvi, no ha guanyat des del 3 de desembre, quan es va imposar a El Molinón.

LA PRÈVIA

El Saragossa té molt bona circulació de pilota, amb molts jugadors per dins i davanters perillosos. Ens exigirà molta concentració
Nano Rivas
entrenador del nàstic
El Nàstic voldrà fer-se fort al seu estadi i nosaltres tenim clar que hem de ser tan fiables fora com a casa. Evolucionem bé
Natxo González
entrenador del saragossa

El Saragossa no ha guanyat mai a Tarragona

El Saragossa ha visitat set vegades el camp del Nàstic en partits de lliga i no hi ha guanyat mai. En les dues últimes temporades, a segona A, es va produir un empat el curs passat (0-0) i el Nàstic es va imposar en l’anterior (3-1). En el curs 2008/09, els dos equips van tornar a empatar sense gols. L’anterior enfrontament va ser a primera, la temporada 2006/07, i el Nàstic va obtenir en la visita del Saragossa un dels pocs triomfs d’aquell curs (1-0). La resta de visites del Saragossa al camp del Nàstic en la lliga daten dels anys cinquanta i quaranta. Tot i això, l’equip aragonès sí que va vèncer a Tarragona en la copa (0-2 el 1977). Aquest estiu, el Saragossa va visitar el Nou Estadi en un amistós (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)