2a divisió FEF

Que la flama no s’apagui

2a divisió B. Els llagosterencs visiten el camp d’un rival directe, el València Mestalla (17 h), disposats a sumar una victòria que els allunyi encara més de la zona perillosa de la classificació

Nova prova de foc per al Llagostera, que tot i passar el millor moment de la temporada (es manté invicte aquest 2018, amb dues victòries i quatre empats), continua encara massa a prop de la zona vermella de la taula (els llagosterencs són catorzens, amb 29 punts, a tres del descens). És per això que el conjunt dirigit per Òscar Álvarez no es vol aturar i té entre cella i cella sumar un triomf avui al camp del València Mestalla (17 h), un rival directe al qual el Llagostera superarà en la classificació si guanya (els dos equips quedarien empatats a punts però el 2-2 del partit d’anada jugat al municipal faria decantar la balança). El filial valencianista ha enllaçat onze partits sense perdre en la lliga –amb dues victòries i nou empats, això sí– i és capaç del millor i del pitjor, tal com demostra l’estadística, que diu que els de Miguel Grau són l’equip més golejador del grup 3 de segona B, amb 43 gols a favor, i també el segon més golejat, amb 34 dianes en contra.

Aprofitar el bon moment

“Tot el que ens està passant aquest 2018 és bo, però estem amb la cançó de sempre, que estem en bona dinàmica, que l’equip ha crescut i que defensivament estem deixant moltes vegades la porteria a zero, però hem de sumar de tres en tres més sovint. L’exemple més clar és el de la jornada passada contra el Mallorca, en què mereixíem guanyar i només vam poder empatar. Aquest partit contra el Mestalla és una final per a nosaltres, una mica com el de fa dues jornades al camp del Formentera (0-2), ja que són rivals directes. Si perdem ja ens superaran de sis punts, però si els guanyem els avançarem en la classificació”, comenta Òscar Álvarez, que destaca el pas endavant que ha fet el seu equip en les darreres jornades: “Ara estem en una fase de gran confiança, el treball dels jugadors continua sent bo, com sempre, però els bons resultats reforcen el grup i ara ens sentim més còmodes.”

El que és clar és que el Llagostera s’està mostrant molt més efectiu a domicili que no pas a casa, i és que els gironins han sumat 17 punts en 12 partits a camp contrari, i 12 en els 13 duels que han disputat al municipal.

Per al partit d’avui el Llagostera recuperarà Álex Colorado, sancionat les dues últimes jornades, però continuarà amb la baixa de Pitu Comadevall, que es perdrà el quart partit consecutiu per culpa dels problemes al bessó. També va quedar fora de la convocatòria Pol Gómez.

LA PRÈVIA

Estem en bona dinàmica, l’equip ha crescut i estem deixant la porteria a zero bastantes vegades, però hem de guanyar més sovint

UN PARTIT VITAL

El Llagostera, amb Colorado i sense Pitu, superarà el València en la taula si guanya

CONTRASTOS

El partit és una final per a nosaltres, perquè el València Mestalla és un rival directe
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
43
gols
ha marcat el València B, l’equip més golejador i també el segon més golejat (34 en contra). Fa 11 partits que no perd.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)