2a divisió FEF

Volen fer un altre gran salt

Seguir invictes. El Peralada visita el camp d’un inesperat rival directe com el Badalona (17 h) animat després de sortir del descens i amb la voluntat de seguir sense perdre en la segona volta

A Peralada s’ha respirat més tranquil·litat que mai durant aquesta setmana, la primera de la temporada amb l’equip fora del descens, però ningú vol abaixar el ritme i per això el conjunt xampanyer intentarà fer un altre pas endavant aquesta tarda al camp del Badalona (17.00 h). “Estar fora del descens aquests dies ens ha donat moral i confiança, però la necessitat de punts continua sent imperiosa i hem de guanyar sí o sí. Per a nosaltres és un partit molt important perquè el Badalona és un equip que tenim a prop en la classificació, però sabem que serà un partit complicat”, valora el tècnic del Peralada Chicho Pèlach.

Els números per mantenir-se fora de perill són simples. Amb una victòria els de Chicho seguiran segur fora del descens, mentre que si no guanyen dependran del que l’Olot i el Formentera hagin fet al migdia. Els de l’Alt Empordà, però, són conscients de les dificultats de guanyar un Badalona que no està fent una bona temporada i amb 31 punts flirteja amb el descens, però que és molt sòlid –23 punts– a casa, on només ha perdut contra l’Elx. “A casa tenen uns números molt bons i serà un partit molt dur. Hem intentat analitzar les petites febleses que poden tenir per fer-los mal, però hi anem amb respecte i sabent que patirem segur i que haurem de saber controlar el seu atac. És un equip molt vertical que castiga qualsevol pèrdua que pots tenir i haurem d’anar amb compte amb el nostre joc de combinació i saber on podem perdre la pilota i on no”, analitza Chicho, que tot i això veu el seu equip preparat per sumar els tres punts: “Creiem que estem capacitats per guanyar i tenim fe cega a aconseguir-ho. Segur que tindrem les nostres opcions si aconseguim defensar bé perquè segur que tindrem ocasions per guanyar.”

El Peralada, que intentarà allargar la ratxa d’imbatibilitat en aquesta segona volta, tindrà avui dues baixes molt importants: Bambo i Montes. El central i segon màxim golejador de l’equip va veure la cinquena targeta groga diumenge passat contra el Sabadell, mentre que el migcampista es va lesionar en el mateix partit i haurà d’estar uns dies de baixa.

LA PRÈVIA

La necessitat de punts continua sent imperiosa i hem de guanyar sí o sí. Per a nosaltres el d’avui és un partit molt important
És un equip molt vertical que castiga les pèrdues que pots tenir i haurem d’anar molt amb compte
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)