2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

La primera, molt cruel

Llagostera. Els d’Òscar Álvarez perden al camp del València Mestalla (1-0) amb un gol de Fran Navarro en l’últim minut de partit i posen fi a la ratxa d’imbatibilitat en la segona volta

v. mestalla 1 llagostera 0

VALÈNCIA MESTALLA:Cristian, Buñuel, Álvaro, Márquez, Centelles, Damián Petcoff, Gonzalo Villar (Fran Navarro, 85’), Blanco, Jordi Sánchez, Fran Villalba (Guillamón, 93’) i Merentiel (Kangin Lee, 76’).LLAGOSTERA:Marcos, Chica (Maynau, 80’), Pau Bosch, Esteban, Fuster, Carbó, Leo, Eizmendi (Chele, 71’), Guichón, Pablo Sánchez (Arimany, 75’) i Gabarre.GOLS:1-0 (91’) Fran Navarro.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:al local Damian Petcoff; i als visitants Esteban i Arimany.PÚBLIC:Uns 700 espectadors a l’estadi Antonio Puchades.

Després de dues victòries i quatre empats en aquesta segona volta, el Llagostera va tornar a sentir ahir el mal gust de la derrota. A més, la d’ahir a l’estadi Antonio Puchades contra el València Mestalla és d’aquelles que saben més greu, sobretot per la manera com va arribar. Després d’un partit intens, igualat i amb ocasions dels dos equips per obrir el marcador, els llagosterencs ja donaven per bo l’empat a zero en el minut 90, però va ser llavors quan Fran Navarro, que havia entrat uns minuts abans al terreny de joc, va donar la victòria al filial valencianista. El davanter va rematar al fons de la porteria una centrada del jove coreà Kangin Lee i va deixar batut Marcos, que segons abans havia evitat el gol en una rematada de Márquez.

El gol no arriba

El partit del Llagostera va ser especialment bo en la primera part. Després d’uns deu primers minuts en què els locals van estar a punt d’obrir el marcador amb una rematada de Merentiel que es va estavellar a la fusta, els d’Òscar Álvarez van ser superiors al seu rival. Amb atacs ràpids i amb canvis d’orientació per trencar la pressió valencianista, els llagosterencs van trobar la manera de fer mal a la defensa local sobretot a través de les bandes, amb Guichón i Eizmendi de protagonistes. L’uruguaià, de fet, va estar a punt d’obrir el marcador amb un gran llançament de falta que va refusar el porter Cristian (28’) i amb un xut creuat que va sortir fregant el pal (36’). Tota la bona feina dels gironins va quedar en no res per la falta d’encert i hauria pogut ser pitjor si Villalba hagués aprofitat un contraatac abans del descans.

De més a menys

En la represa el Llagostera va tornar a sortir amb molta força. Amb el control de la possessió van seguir tenint sota control un Mestalla que no es trobava gens còmode i Esteban va fregar el gol en una rematada que va aturar un Cristian omnipresent que també va evitar el gol d’Eizmendi.

A partir de l’hora de partit, però, el Llagostera no va ser capaç de mantenir el mateix ritme i el València Mestalla ho va aprofitar per guanyar presència i demostrar el seu talent i qualitat. Àlex Blanco primer i Villalba després –el mitjapunta va fer el segon pal dels locals amb un bon xut amb l’esquerra– van posar l’ai al cor als gironins, que a poc a poc van fer un pas enrere sense voler. L’impuls del filial valencianista ja no va afluixar fins al tram final, mentre que el Llagostera esperava una ocasió al contraatac que va tenir però no va aprofitar. En canvi, Fran Navarro va trobar el camí del gol per decidir un partit vibrant.

Una derrota no és justa, però estic tranquil perquè veig que l’equip ha crescut moltíssim
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Hem tingut ocasions per marcar abans i la victòria és justa. El plantejament del Llagostera ens ha sorprès
Miguel Grau
entrenador del v. mestalla
Ens fa molta ràbia per la manera com ha estat. El contingut m’agrada perquè hem fet un partit complet i només ha faltat el gol

Els mateixos 14 protagonistes

Òscar Álvarez va apostar pels mateixos onze jugadors que havien empatat la setmana passada a casa contra el Mallorca (0-0) i guanyat fa quinze dies al camp del Formentera (0-2). El tècnic va demostrar tanta confiança en els homes que estan jugant últimament que en la represa va fer entrar Chele, Arimany i Maynau, els mateixos tres futbolistes que van entrar de refresc diumenge passat contra el Mallorca.

Novena derrota de la temporada per la mínima

La derrota d’ahir va ser la sisena del Llagostera fora de casa aquesta temporada. La primera va arribar al camp del Mallorca i va ser contundent (4-0), però des de llavors les altres cinc han acabat amb un resultat d’1-0, el resultat més repetit aquesta temporada. El Lleida, el Badalona, el Peralada, l’Ontinyent i el Mestalla han estat els botxins d’un conjunt gironí que aquesta temporada s’ha fet un fart de perdre partits per la mínima, fet que parla de com han arribat a ser d’ajustats els partits en què ha acabat cedint. A casa, el Llagostera ha perdut per la mínima contra l’Alcoià (0-1), l’Ebre (1-2), el Formentera (0-1) i l’Hèrcules (0-1).