El Granollers venç a còpia d’orgull jugant en inferioritat

Amb deu. Els vallesans van imposar-se a l’Horta tot i l’expulsió de Felipe Sá en el 37’

GRANOLLERS 3 HORTA 1

GRANOLLERS:Santaló, Mur, Aitor (Héctor Miguel, 80’), Víctor Díaz, Eloi Zamorano, Martí, Joel Brey (Kilian, 71’), Ricky, Álvaro, Narcís Barrera (Eric, 83’) i Felipe Sá.HORTA:Andrés, Casto, Javi Morales, Domi, Arranz (Maldo, 70’), Edgar, Jota, Guillem (Coro, 52’), Santo (Genís, 76’), Salva i Adri Lledó.GOLS:1-0 (45’) Casto, en pròpia porta. 1-1 (45+1’) Domi. 2-1 (66’) Joel Brey. 3-1 (86’) Álvaro.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Carles Mur, Ricky i Álvaro; i al visitant Javi Morales.T.V.:al local Felipe Sá (37’), vermella directa.COMENTARI:El Granollers va aconseguir un triomf vital en el frec a frec amb el Palamós per eludir el descens directe i va guanyar l’Horta a còpia d’orgull, ja que va jugar amb un home menys per l’expulsió de Felipe Sá en el 37’, en una acció polèmica que semblava condicionar el partit. I és que els locals, tot i això, van avançar-se amb un gol en pròpia porta de Casto abans del descans. Just després, però, Domi va establir l’empat en una acció individual espectacular. Tot i jugar amb deu homes, el Granollers va fer la millor segona part de la temporada i va imposar la seva llei. Joel Brey, caçant un rebot d’una rematada al travesser, va fer el 2-1 en el minut 66 i, poc abans del final (86’), Álvaro va aprofitar una centrada d’Eric per establir el 3-1 definitiu.