Territorial

futbol

1a catalana

El tècnic de porters de la Jonquera acaba a l’hospital

1a catalana. Després del gol de l’empat dels jonquerencs, en l’últim minut del partit, l’entrenador de porters Quim Ferrer va rebre una agressió que el va deixar inconscient

St. Joan 2 (s.a.) La Jonquera 2

SANT JOAN AT. MONTCADA:Sito, Poño (Marc, 71’), Lluís, Moyano (Barry, 59’), Robert, Riki (Víctor, 77’), Rojas, Josevi, Albert (Navarro, 71’), Antonio i Damián (Ramon, 65’).LA JONQUERA:Aleix, Gabernet, Albert, Torres (Galles, 71’), Cornellà, Tidiane, Masó, Martín (Fran, 59’), Cristian (Muller, 80’), Bech i Genís.GOLS:1-0 (52’) Albert. 1-1 (55’) Martín. 2-1 (85’) Antonio. 2-2 (88’) Cornellà.ÀRBITRE:Capdevila Espitia.T.G.:Sito, Padrós, Barry i Antonio; Albert, Genís i Tidiane.

El partit entre el Sant Joan Atlètic Montcada i la Jonquera no va acabar bé. Després d’un enfrontament marcat per la intensitat i les alternances en el marcador, la tensió a la banda va anar augmentant fins al final, amb un gol de la Jonquera gairebé en l’últim minut (88’) que suposava l’empat dels de l’Alt Empordà. En la celebració de l’empat, l’entrenador de porters dels jonquerencs, Quim Ferrer, va rebre l’agressió d’un jugador rival, segons expliquen des del club fronterer. El cop va provocar la pèrdua de coneixement a Ferrer, que va haver de ser evacuat en ambulància amb una forta commoció cerebral al Vall d’Hebron, on després de sotmetre’s a una TC i descartar altres afectacions va ser donat d’alta ahir a la tarda. La Jonquera valorarà denunciar els fets als Mossos i reclama que la federació també prengui mesures. Els incidents van fer que el col·legiat suspengués el partit en el minut 89.

Pel que fa al duel, la igualtat va ser la tònica dominant i la tensió entre els dos equips va anar en augment després de diverses accions arbitrals que els locals no van compartir i d’un gol de la Jonquera que reclamaven que no havia entrat.