2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Per la mínima i de penal

Ensopegada. Un penal en contra absurd i dubtós permet al Badalona quedar-se els tres punts. El Peralada, que no va ser inferior al rival, suma la primera derrota de l’etapa amb Chico

Badalona 1 Peralada 0

BADALONA:Morales, Hector, Álvaro Vega, Robusté, Moyano, Maestre, Robert, Segura (Enri, 84’), Rubén (Alabaran, 73’), Rufo (Kevin, 79’) i Néstor.PERALADA:Marc Vito, Maxi Villa, Bueno, Estellés, Romero (Boniquet, 53’), Iu Ranera (Joel Arimany, 81’), Paik, Carbonell, Manel, Soni (Coro, 74’) i Andzouana.GOLS:1-0 (32’) Néstor, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Rubén, Maestre, Néstor i Albarran, i als visitants Manel, Estellés i Vito.PÚBLIC:914 espectadorts.

El Peralada va perdre el primer partit de l’era Chicho per culpa d’un penal força dubtós en la primera meitat, en un enfrontament en què en línies generals no es va mostrar inferior al Badalona. L’ensopegada frena la dinàmica ascendent dels verd-i-blancs que tornen a caure en llocs de promoció de descens.

Pel que fa a l’enfrontament, l’entrada dels homes de Narcís Pèlach Chicho al partit va ser prou bona i durant els primers compassos va ser el Peralada qui va portar la batuta del partit. El Badalona, estabornit en atac, va basar el seu joc en l’habitual fortalesa defensiva per superar aquest moment inicial complicat. La dinàmica del matx va canviar al quart d’hora de joc i els futbolistes de Manolo González van créixer en atac. El primer avís dels locals el va protagonitzar Rubén amb una rematada acrobàtica que es va escapar a fora per ben poc (18’). Superada la mitja hora de joc es va produir l’acció clau del partit quan Robert Simón va recuperar la pilota en zona defensiva del Peralada i, en entrar a l’àrea, va ser travat per la defensa visitant. La pena màxima va ser tan absurda –l’acció era evitable–, com dubtosa, ja que l’expedició dels de l’Alt Empordà va protestar la decisió del col·legiat. Néstor, des dels onze metres no va fallar i va fer pujar l’1-0 (32’).

La diana local va deixar tocat el Peralada, que fins al descans va haver de treballar de valent per frenar un Badalona que portava el pes del partit i buscava amb insistència el segon gol. El pas pels vestidors no va canviar la dinàmica, i en el primer quart d’hora de joc de la represa, el conjunt escapulat va jugar els seus millors minuts al terreny de joc. Rufo, amb dues rematades que van trobar la resposta en forma d’aturada de Vito va ser qui va tenir més a prop una diana que hauria sentenciat el partit a favor dels locals. La diferència de només un gol va mantenir viu un Peralada que no va rendir-se en cap moment.

Falta de punteria

En l’últim quart d’hora de joc, els futbolistes que entrena Chicho van fer un pas endavant i van disposar de bones oportunitats per arribar a forçar l’empat però la manca de punteria, en alguns casos, o la fortalesa d’una defensa local liderada per Moyano i Robusté van impedir que els de l’Alt Empordà aconseguissin algun tipus de recompensa. El jugador que va tenir més a prop el gol per part dels xampanyers va ser Manel. El davanter del Peralada va rematar amb el cap una bona ocasió però la pilota es va estavellar al pal. Poc després, el mateix jugador va enviar la pilota al fons de la porteria però el col·legiat va invalidar l’acció per un fora de joc molt just.

Al final, derrota per la mínima d’un Peralada que ara haurà d’afrontar dos partits clau a casa per sortir de la zona perillosa i acostar-se a l’objectiu de la permanència.

Ha estat un partit molt igualat i segurament podíem haver aconseguit alguna cosa més. En aquest partit ens ha faltat encert
La voluntat de l’equip ha estat molt bona i felicito els jugadors. Ja pensem en el proper partit
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Estem contents perquè hem guanyat un gran equip. El Peralada disposa de jugadors de molta qualitat i d’un nivell superior
Hem patit però en aquesta lliga és el que toca. Sabíem que no encaixar era un aspecte clau
Manolo González
entrenador del Badalona

La primera pedra en el camí d’un bon 2018

L’ensopegada del Peralada a Badalona suposa la primera derrota de l’equip de l’Alt Empordà en aquest 2018, i el que és més destacable, també és la primera ensopegada dels peradalencs des que Chicho ocupa la banqueta. Amb el nou tècnic, l’equip verd-i-blanc ha sumat quatre empats –entre ells algun de molt mèrit com el que es va aconseguir al camp del Mallorca–, i dues victòries. En total, una injecció de 10 punts que els va permetre la setmana passada treure el cap a les posicions de permanència. La derrota a Badalona torna el Peralada a la posició de promoció de salvació. Superada aquesta primera pedra del 2018 en forma de derrota, l’equip entrenat per Chicho afronta un repte interessant: dos partits seguits com a local.