Girona

municipal

esports

L’Ajuntament i el Girona posen fil a l’agulla per a la concessió de Montilivi

Un punt de partida. La permanència de l’equip es dona per feta i el club vol intentar explotar tant com pugui la instal·lació

Ara que la permanència a primera divisió és pràcticament un fet i amb la concessió de l’estadi a punt de caducar, el Girona i l’Ajuntament han engegat converses per mirar d’enllestir al més aviat possible els detalls de la nova concessió d’usos de Montilivi. Ahir, representants de les dues parts –Marta Madrenas va encapçalar la del consistori, amb diversos regidors i tècnics municipals, i Delfí Geli la del club, amb Ignasi Mas-Bagà i Helena Sanjosé, entre altres representants– van mantenir una primera presa de contacte a l’Ajuntament en la qual es van marcar les directrius per poder posar fil a l’agulla de manera imminent. Un dels primers acords va ser formar dos equips de treball que es reuniran periòdicament per anar avançant feina i redactant els detalls de la nova concessió, que el club vol que sigui de llarga durada (no menys de vint anys).

Marta Madrenas sap des de fa temps que el club vol un acord de màxims, perquè la voluntat és convertir Montilivi en un estadi de primer nivell. Del que s’havia parlat a l’estiu encara falta per executar-se la nova il·luminació. L’alcaldessa, però, coneix des de fa algun mes les intencions dels propietaris de remodelar de dalt a baix l’estadi, sobretot la tribuna principal, i augmentar la capacitat de la instal·lació fins als 20.000 seients o més. També s’ha de parlar de la possibilitat d’explotar els voltants de l’estadi amb zones lúdiques i de restauració.

MOLT PER FER

El Girona vol un contracte a llarg termini i poder convertir l’estadi en una instal·lació de primer nivell

OBERTS A TOT

La predisposició de les dues parts és excel·lent i s’ha acordat fer dos equips de treball
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)