Barça B

Barça B

Segona divisió A

Profetes lluny del Mini

Barça B. El filial blaugrana, que encadena tres victòries a camp contrari, ha guanyat més punts com a visitant (18) que com a local (15) i ara es marca l’objectiu de fer-se fort també a casa

Els partits a camp contrari estan donant aire al Barça B. Amb més dificultats al Miniestadi, el filial blaugrana encadena tres victòries a fora i ja ha guanyat més punts com a visitant (18) que com a local (15). Els triomfs als camps del Tenerife (1-3), el Còrdova (1-2) i i el Lugo diumenge passat (1-2) han permès a l’equip de Gerard López de sortir de les places de descens, respecte de les quals té ara quatre punts de marge. Abans de l’actual bona dinàmica, el Barça B no havia pogut guanyar en els deu desplaçaments anteriors, és a dir, no vencia com a visitant d’ençà de la primera jornada de lliga, a Valladolid.

“L’any passat ja ens va passar, fèiem bons partits a fora, i ara també ens passa. Ens agrada tenir una mica de pressió i que hi hagi certa hostilitat, però no sé si hi ha una fórmula concreta. Cal entrar concentrats i fer-ho tan bé com es pugui”, explica el davanter Marc Cardona, que espera que el seu equip millori ara els números al Miniestadi. El seu company David Costas admet que “l’assignatura pendent” del Barça B són els partits com a local i, malgrat que no entén per quina raó els costa tant d’agafar una línia de regularitat al seu estadi –aquesta temporada no hi han guanyat mai dos partits consecutius–, està convençut que es faran forts com a locals, gran objectiu que es marca ara el filial blaugrana per consolidar la reacció que l’allunyi de manera definitiva de les places de descens a segona B.

La primera oportunitat de rescabalar-se dels partits al Miniestadi la tenen dissabte a la tarda en la visita del Nàstic, un equip que també es mostra més solvent a camp contrari. Els tarragonins han guanyat tres dels darrers cinc partits lluny de Tarragona –inclosa la darrera sortida, al camp de l’Albacete (0-1)–, mentre que a casa han perdut vuit dels tretze partits que hi han disputat. Els darrers bons resultats han permès al Barça B d’avançar el Nàstic, que té un punt menys. Es preveu un partit intens i amb ambient a les graderies entre dos equips que necessiten vèncer per confirmar els símptomes de reacció que mostren.

LES FRASES

L’any passat ja ens va passar, fèiem bons partits fora. Cal entrar concentrat i fer-ho tan bé com es pugui
Marc Cardona
davanter del Barça b
L’assignatura pendent és millorar al Miniestadi. No sé per quina raó ens costa
David Costas
central del barça b

SEQUERA PRÈVIA

Aquest curs, el filial blaugrana no ha estat capaç d’encadenar dues victòries com a local cap cop
Abans d’enllaçar tres victòries a fora, el Barça B havia encadenat deu sortides sense vèncer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)