Reus

La impossibilitat de fer net

Reus. L’equip roig-i-negre, sense sort amb les lesions sobretot en la segona línia d’atac, estarà un altre mes sense Vítor. La recuperació de Querol i Guzzo i la progressió de Yoda, notes positives

El Reus no té sort aquesta temporada amb les lesions, i Vítor Silva n’és la personificació. Un dels jugador de més qualitat de la plantilla, clau en la creació ofensiva de l’equip roig-inegre, no va poder debutar fins a la tretzena jornada per culpa d’unes molèsties al genoll dret que fa molt temps que arrossega. I ara, quan es trobava en un moment òptim, amb molta participació –deu partits seguits– i dos gols, s’ha tornat a lesionar. Dissabte, a Pamplona, es va fer un esquinç de segon grau al lligament lateral intern del genoll dret, segons el comunicat mèdic fet públic ahir pel Reus, de manera que estarà al voltant de quatre setmanes de baixa. Però tenint en compte que el genoll afectat és el mateix que fa temps que el martiritza, el més probable és que no es vulgui forçar el seu retorn i que estigui alguns dies més de baixa. Caldrà seguir la seva evolució per confirmar-ho, però de moment Aritz López Garai perd un dels seus jugadors clau per als propers partits, començant pel de diumenge a la tarda al municipal contra el Sevilla Atlético i continuant pel de la setmana que ve a Lleó.

No hi ha manera que el Reus pugui fer net amb les baixes, ara que havia recuperat futbolistes com Raphael Guzzo i David Querol, importants també a la segona línia d’atac. Guzzo es va lesionar de gravetat durant la pretemporada i encara no ha debutat en la lliga. La seva tornada està molt a prop i, de fet, ahir va jugar la meitat de l’amistós contra el Hangzhou xinès. Guzzo pot ocupar, més o menys, la mateixa posició de Vítor, a la mitja punta o al davant del pivot defensiu. L’extrem Querol, per la seva banda, ha jugat una estona en els dos últims partits després de tres mesos lesionat, i López Garai espera que ajudi l’equip a millorar els números ofensius, igual que un altre extrem, Karim Yoda, fitxat a final de novembre per substituir el lesionat de llarga durada Ricardo Vaz i que cada vegada té més ritme de competició després d’estar un temps aturat. “Ha de ser diferencial i ens pot ajudar a pal·liar les mancances en atac”, afirma el segon entrenador, Xavi Bartolo, content amb la progressió de Yoda, un futbolista amb capacitat de desequilibri, però que ha de millorar en la presa de decisió final.

KARIM YODA

“Ha de ser diferencial i pot ajudar a pal·liar les mancances en atac”, diu Bartolo

A PROP

Guzzo, lesionat fins ara, no ha debutat en la lliga, però ahir va jugar l’amistós

Empat contra el Hangzhou

El Reus i el Hangzhou Greentown van empatar ahir en un partit amistós disputat a l’estadi municipal roig-i-negre (2-2). Edgar Hernández i Jordi Oribe van fer els gols del Reus contra l’equip xinès, entrenat per Sergi Barjuan. Aritz López Garai, que va comptar amb diversos futbolistes del filial, va jugar la primera meitat amb Sillero, Campins, Ayala, Iñiguez, Guerrero, Carbonell, Modest, Guzzo, Arjona, Cámara i Edgar Hernández, i la segona amb Sillero, Cristian Márquez, Ayala, Miranda, Migue García, Tito, Marcel, Jordi Oribe, Borja Fernández, Querol i Lekic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)