2a divisió FEF

Un onze titular cada vegada més definit

2a divisió B. El Llagostera ja fa tres partits de lliga que surt amb el mateix equip inicial. En aquests tres últims enfrontaments el tècnic, Òscar Álvarez, només ha utilitzat quinze jugadors

Tot i l’última derrota in extremis al camp del València Mestalla (1-0), el Llagostera sembla que ha trobat l’estabilitat el 2018, tant pel que fa als resultats (només una derrota en els primers set partits de la segona volta) com pel que fa a l’onze titular, i és que el tècnic, Òscar Álvarez, ha apostat pel mateix equip inicial en els últims tres enfrontaments –anteriorment només havia repetit onze en una ocasió, entre les jornades 7 i 8–. Marcos a la porteria, Javi Chica i Raúl Fuster als laterals, Pau Bosch i Esteban de centrals, Marc Carbó i Leo Ramírez en el doble pivot, Guichón i Eizmendi com a extrems, Pablo Sánchez de segon punta i Toni Gabarre de davanter centre s’han consolidat com els onze futbolistes de la confiança de l’entrenador, que també cada vegada està limitant més els canvis: en els últims tres partits només ha utilitzat quinze jugadors (Maynau, Chele, Arimany i Pol Gómez són els altres quatre futbolistes). Tot i així, a partir d’ara el Llagostera tindrà un ventall més ampli per escollir, i és que recentment ha recuperat jugadors que venien d’una lesió o una sanció, com ara Lucas Viale i Álex Colorado. En contrapartida, hi ha diversos jugadors que arrosseguen molèsties físiques i són dubte per a dissabte, com és el cas de Pitu i Guichón.

A casa toca reaccionar

La situació del Llagostera és encara força delicada (els llagosterencs són quinzens amb 29 punts, a dos del descens) i és per això que el pròxim partit a casa (dissabte a les 16.30 h) contra el Lleida (cinquè amb 38) és vital per fer un pas endavant en la classificació. En aquest sentit, els gironins intentaran millorar els registres com a locals, ja que fins ara només han estat capaços de sumar 12 punts en 13 partits al municipal (dues victòries, sis empats i cinc derrotes), uns números inferiors als assolits a domicili (17 punts en 13 duels).

Retrobament amb Juanto Ortuño

A les files del pròxim rival del Llagostera, el Lleida, hi ha un vell conegut de la família llagosterenca. Es tracta de Juanto Ortuño, que va jugar mitja temporada amb el conjunt gironí a segona A el curs 2015/16 (3 gols en 10 partits) abans de marxar a l’Os Belenenses de Portugal. Ortuño, que el curs passat va alternar l’equip portuguès i la Ponferradina (2a B), va tornar al futbol estatal en el passat mercat d’hivern. Juanto no va marcar en els sis primers partits amb el Lleida, però es va destapar en l’última jornada marcant un doblet contra l’Ontinyent (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)