2a divisió FEF

Bigas entra en escena

2a divisió B. Amb la sanció per acumulació de targetes d’Iván Guzmán, el lateral esquerre de l’Olot podria tornar a l’onze inicial després d’haver jugat només un partit aquest 2018

David Bigas té molts números per tornar a ocupar el carril esquerre en el pròxim partit que l’Olot disputarà al camp de l’Atlètic Saguntí (diumenge a les 12 h). La baixa d’Iván Guzmán per acumulació de targetes grogues obligarà Raúl Garrido, el tècnic del conjunt de la Garrotxa, a variar la defensa que tan bons resultats li està donant darrerament. I és que la consolidació del sistema del valencià amb la formació 3-4-2-1 o 3-4-1-2 i el canvi de posició de jugadors ha augmentat el rendiment de l’equip. Un dels futbolistes que no s’han vist beneficiats per les variacions tàctiques recents és precisament Bigas, que ha vist com la banda esquerra de la defensa, monopolitzada per ell durant tota la primera volta –es va perdre un partit per decisió tècnica i un altre per sanció–, ha passat a ser domini de Guzmán –vuit partits consecutius completant els 90 minuts.

La sanció de Guzmán obre les portes de bat a bat al futbolista de Peralada, que segur que intentarà oferir un bon rendiment a Sagunt per generar dubtes al seu entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)