Girona

‘L’orgull gironí’, en el lloc més visible de la samarreta

Missatge. Aquest lema serà la frase que apareixerà a l’interior del coll de la samarreta del curs vinent i, fins que no hi hagi patrocinador principal, el Girona el lluirà en el frontal

A l’espera de trobar un patrocinador principal per a la samarreta –el club està en negociacions per tancar-lo de cara a la temporada que ve–, el Girona ha decidit col·locar en el lloc més visible de la seva indumentària el lema Orgull gironí, que va ser escollit de manera majoritària a través d’una consulta entre els socis perquè aparegui a l’interior del coll de la samarreta del curs vinent. Així doncs, demà al Camp Nou el Girona estrenarà la nova samarreta amb la frase Orgull gironí en el frontal i, si no es tanca cap acord de patrocinador en el que queda de temporada, el lema es mantindrà fins a final de curs. “No hi ha millor manera de demostrar l’orgull gironí que posar-ho en el lloc més visible de la nostra samarreta. Així ho podran veure arreu, a tots els estadis on juguem”, va explicar el president de l’entitat, Delfí Geli. Per il·lustrar i explicar des de dins del vestidor aquest sentiment que senten els gironins aquesta temporada, el club ha escollit Eloi Amagat: “És un missatge que engloba moltes coses. M’hi sento identificat perquè sé que arribar fins aquí va costar molt d’esforç.”

Històric i solidari

Els aficionats i aficionades del Girona que vulguin la samarreta commemorativa del gran any que s’està vivint amb el lema Orgull gironí que l’equip estrenarà en una cita històrica com és el debut al Camp Nou, la podran adquirir a la botiga de l’estadi de Montilivi o bé per internet. En el moment de comprar l’equipament gironí, es podrà demanar que s’estampi el lema en el frontal de la samarreta. El preu serà de 6 euros, i per cada estampació es destinarà un euro a un projecte solidari que el club presentarà en les pròximes setmanes.

ELS PROTAGONISTES

Posem l’orgull gironí en el lloc més visible. Així el podran veure a tots els estadis on juguem
Delfí Geli
President del Girona
Em sento identificat amb el missatge. Sé que arribar fins aquí va costar molt d’esforç
Eloi Amagat
migcampista del Girona

En la primera volta, un homenatge als abonats

En el duel de la primera volta contra el Barça, el Girona també va lluir en el frontal de la samarreta un missatge ben emotiu. En concret, va ser l’eslògan #Histor1a, en el format d’etiqueta de les xarxes socials que el club va utilitzar des del moment que es va assolir l’ascens a primera divisió el 4 de juny de l’any passat. El més destacat era que a l’interior s’hi van escriure els noms i cognoms dels prop de 300 abonats que ja eren socis del club de Montilivi en l’etapa a segona divisió B.

Més enllà d’aquest recordatori puntual, en la primera samarreta del Girona a primera divisió hi ha hagut tota la temporada detalls que recorden la història del club, com per exemple la data de fundació del club –el 1930– o les coordenades de la ubicació de l’estadi de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)