2a divisió FEF

Sense afluixar el ritme

Un pas més. L’Olot visita l’Atlètic Saguntí amb la prioritat de continuar sumant punts que el mantinguin fora de la zona perillosa. Els garrotxins afronten el matx amb moral i confiança

L’Olot visita el Camp Nou de Morvedre de Sagunt per enfrontar-se a l’Atlètic Saguntí (a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa, instal·lat des de fa setmanes en una espiral positiva i guanyadora, arriba al duel contra el vuitè classificat després de vèncer en el darrer partit l’Atlètic Balears (1-0). L’equip dirigit per Raúl Garrido, catorzè i fora de la zona perillosa, ha guanyat quatre dels últims sis partits i ha sumat tretze dels últims divuit punts en joc, el principal argument que li ha permès treure el cap del pou de la classificació. “Haver guanyat l’últim partit ens ha donat molta confiança i il·lusió. Veure’t en aquesta posició és molt bo, veníem de molt avall; tot és molt bonic, però hem de ser conscients que tenim un partit molt difícil”, explica l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido.

L’Atlètic Saguntí no va començar la temporada amb bon peu –dues victòries en els deu primers partits–, però gràcies a una ratxa excel·lent –només dues derrotes en catorze jornades– va aconseguir redreçar la situació i col·locar-se entre els candidats a lluitar pel play-off d’ascens. “L’Atlètic Saguntí serà un rival molt complicat, el conec molt bé. La temporada passada va ser campió de la copa Federació i no va patir en la lliga. Aquest any està lluitant pel play-off i això té un mèrit immens. És un equip molt competitiu, sap el que vol i ho fa bé, treu molt profit de les seves virtuts”, analitza el tècnic valencià, que respecte al terreny de joc de Morvedre hi afegeix: “Ens trobarem un camp reduït de gespa artificial força gastada; el bot i els controls seran més imprevisibles i ens haurem d’adaptar a aquestes circumstàncies.”

L’Olot va començar la segona volta a domicili amb dues victòries brillants, a la Nova Creu Alta de Sabadell (1-2) i contra el Deportivo Aragó (0-2), però l’ensopegada contra la Peña Deportiva, un rival molt directe, va rebaixar l’eufòria (1-0). Tornar a sumar a domicili és vital per fer un pas més cap a la salvació. “Ara tenim la il·lusió de fer un salt que ens ajudi a estar una mica més tranquils”, diu Garrido, que tindrà la baixa del porter Bastida (lesionat) i del carriler esquerre titular, Iván Guzmán, sancionat.

Ens trobarem un camp reduït de gespa artificial i el bot i els controls seran imprevisibles
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
L’Atlètic Saguntí és un equip molt competitiu, sap el que vol i ho fa bé, treu molt profit de les seves virtuts. Serà molt complicat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)