2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Els comptes de Seligrat

2a divisió B. Tot i els dubtes, el tècnic espera redreçar el camí del seu equip en la classificació perfeccionant la fórmula utilitzada fins ara: solidesa defensiva i colpejar en la pilota aturada

A sis punts del descens i a vuit de la permanència, el Sabadell no és on ell mateix esperava havent passat dos terços de campionat. El conjunt de Toni Seligrat ha patit especialment a casa (18 punts), on s’ha mostrat encallat en el joc ofensiu (13 gols). Les característiques de la plantilla i el joc de l’equip, més avesat a no encaixar, han castigat en excés un conjunt que, sorprenentment, ha rebut la meitat dels gols en jugades a pilota aturada. Però, tot i aquesta trajectòria, l’entrenador no pensa variar gens ni mica els seus plantejaments: l’objectiu del tècnic no és fer un cop de volant, sinó potenciar les virtuts del conjunt per tornar a guanyar.

“En la jornada 24 –relata Seligrat– 15 dels 20 equips de la lliga van fer 0 o 1 gol. I en la jornada 25 i 26, van ser 17 els equips. Aquest és el guió real del que passa en el grup.” El tècnic té clar que no és una lliga per fer filigranes i per això la recepta que utilitza és la fortalesa defensiva i les jugades a pilota aturada, dues lleis que li han servit per jugar la promoció d’ascens en quatre dels últims cinc anys. “La màxima qualitat ofensiva no és a segona B, els camps són molt dolents i la pilota també. Això ho barreges i provoca que el gol costi molt que arribi”, admet el tècnic, que, d’altra banda, considera que darrerament l’equip s’ha bloquejat mentalment. “Si hi hagués un mal ambient al vestidor, si l’equip jugués malament, aquesta seria la causa, però estic molt tranquil perquè l’equip el veig molt bé i els jugadors estan fent tot el que poden”, insisteix.

Demà el conjunt arlequinat té un enfrontament clau al camp de l’Atlètic Balears, un equip en descens però que va amb el ganivet entre les dents des del fitxatge de l’experimentat tècnic Mánix Mandiola. El Sabadell sempre s’ha trobat més còmode en camps de les característiques de Son Malferit (petits i de gespa natural) que no pas en altres de més grans, incloent-hi la Creu Alta. “L’explicació és que, en general, tenim un nivell competitiu altíssim”, resumeix l’entrenador.

LES REACCIONS

L’únic que sabem és que en aquesta lliga costa una barbaritat guanyar. Estaria preocupat si només ens passés a nosaltres
No sortim al camp perquè no ens facin gols. Però en atac o bé costa molt generar ocasions o bé quan les generes no les converteixes
La màxima qualitat no hi és, a 2a B. Els camps són dolents i la pilota també, això fa que el gol costi
Toni Seligrat
entrenador del sabadell

Felipe Sanchón empitjora

Contra el Balears, el Sabadell no podrà disposar de Felipe Sanchón, que s’ha ressentit de la lesió muscular. “La setmana passada, la consigna dels metges era que no podíem posar-l’hi però que si ho fèiem no executés la pilota aturada. Però Felipe és com és i es va carregar l’equip a l’esquena i la lesió ha empitjorat”, afirma Toni Seligrat. Migue García tampoc està disponible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)