2a divisió FEF

El Llagostera rep un Lleida reforçat de moral

2a divisió B. Els de la Terra Ferma arriben al duel català d’aquesta tarda després de golejar l’Ontinyent (4-0) en la jornada anterior. El Llagostera, necessitat de victòries, no pot fallar a casa

La jornada 27 de segona divisió B començarà aquesta tarda amb un duel entre equips catalans. El Llagostera rebrà a les 16.30 h el Lleida, en un partit marcat per la voluntat d’assolir objectius oposats als dos extrems de la classificació. D’una banda, el Llagostera no pot fallar més davant de la seva afició per tal de començar a lligar l’objectiu de la permanència. Els llagosterencs comencen la jornada a fora del descens però amb només dos punts de marge respecte als llocs de perill. “Hem fet un pas endavant amb les sensacions, però el que realment importa són els punts i en aquest sentit estem necessitats. Queden 12 partits en total, sis a fora i sis a casa, i hem de començar per intentar guanyar el pròxim contra un gran rival com és el Lleida. Necessitem convertir aquestes sensacions en victòries”, recorda el tècnic local, Òscar Álvarez, conscient que després de set partits aquest 2018 només n’ha perdut un, però el triomf només l’ha aconseguit en dos.

Pel que fa al Lleida, els de la Terra Ferma arriben forts de moral després de la golejada a casa contra l’Ontinyent i amb un objectiu motivador com és acostar-se una mica més als llocs de fase d’ascens. Els jugadors de Gerard Albadalejo començaran el partit a tres punts de la zona noble, i un triomf posaria pressió al quart classificat, un Cornellà que rep demà el poderós Mallorca.

El duel serà especial per a Pau Bosch, ara a les files dels gironins i excapità del Lleida. El visitant Juanto també retrobarà vells coneguts a Llagostera.

EXTREMS OPOSATS

El Llagostera vol allunyar-se del descens i el Lleida intentarà atrapar el quart lloc

VELLS CONEGUTS

L’excapità del Lleida Pau Bosch es retrobarà amb l’equip de la seva terra, el Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)