2a divisió A

Propòsit d’enlairament

Duel català. El Barça B rep un Nàstic més sòlid com a visitant que com a local amb la fita de fer-se fort al Miniestadi i agafar més marge respecte al descens, el mateix objectiu que els grana

Fins ara, la temporada 2017/18 està sent força tediosa a Barcelona i a Tarragona. El Barça B i el Nàstic s’han passat tot el curs flirtejant amb el descens, una tendència molt perillosa que tots dos esperen revertir en el segon tram del campionat. Per fer-ho, han apuntalat la plantilla amb futbolistes de quirats en el mercat d’hivern. Ara mateix, qui sembla tenir la feina més avançada és el Barça B, que viu el moment més dolç del curs. Els de Gerard López han sumat 12 punts dels últims 15 en joc i han obert una petita escletxa respecte a la zona de descens. Per la seva banda, el Nàstic, llastrat pel seu rendiment pobre al Nou Estadi, està en una línia més irregular que el manté a tocar de les places que cremen. Però això, en una competició tan igualada com la segona divisió, pot canviar d’un dia per l’altre. I és que la diferència entre els dos equips és de només 1 punt.

Aquesta tarda hi ha duel català al Miniestadi i els dos conjunts volen tres punts que els anirien molt bé per enlairar-se. D’arguments per afrontar la cita amb optimisme, en tenen tots dos. També en tenen per témer el rival. Per exemple, el Barça B pot confiar en el seu talent, en la fiabilitat que han aportat els fitxatges d’hivern i també en un Nahuel que està en estat de gràcia i ha desequilibrat sempre des que ha arribat a Catalunya. Els de Gerard López, però, han basat la seva reacció en les victòries a camp contrari –tres de seguides–, mentre que al Miniestadi encara no han estat capaços d’encadenar dues alegries. El Nàstic, per la seva banda, sap que la seva gran arma és la fiabilitat a camp contrari, però, per contra, és un equip irregular, que va a batzegades. La fita que té Nano Rivas, en tot cas, és clara: mantenir prestacions a domicili partint de la solvència defensiva. El tècnic manxec compta a rebatre la possessió de la pilota al filial blaugrana per fer-lo patir. Últimament, però, el Barça B ha aconseguit més bons resultats quan no ha acaparat l’esfèrica que quan ho ha fet, ja que té jugadors que exploten de meravella el joc vertical.

700 aficionats visitants

Una gran part del Miniestadi estarà ocupada aquesta tarda per seguidors del Nàstic, ja que el club tarragoní ha despatxat les 700 entrades que tenia reservades per al partit i ha omplert deu busos d’aficionats grana.

Sense Jose Arnaiz ni Álvaro Vázquez

Tant Gerard López com Nano Rivas tenen dues baixes sensibles a la zona ofensiva. El tècnic del Barça B continua sense poder disposar del desequilibrant extrem Arnaiz, que no ha fet net del problemes al pubis i continua sense estar a disposició del granollerí. A banda d’aquesta baixa, hi ha les de llarga durada de Sarsanedas i Oriol Busquets i la del central Martínez. L’entrenador del Nàstic, per la seva banda, s’haurà d’estar un mes sense Álvaro Vázquez, que té una lesió al lligament del turmell. L’atacant estava sent un dels homes més inspirats, i havia marcat tres gols des que havia arribat en el mercat d’hivern. Rivas tampoc pot disposar de Dimitru, Abraham i Djetei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)