Reus

Ensurts innecessaris

Reus. Els roig-i-negres se les hauran amb el pitjor equip de la competició, el Sevilla Atlético, amb l’objectiu de no complicar-se la vida en la lluita per la permanència

Quan són onze contra onze sobre la gespa i l’àrbitre està a punt de xiular, la condició de favorit no compta per a res. Però ara mateix la distància que hi ha entre el Reus i el filial del Sevilla és astronòmica. No només pels divuit punts de diferència o pels nou llocs que els separen. També són les sensacions que han deixat els dos equips darrerament. Per tot plegat, tot el que no sigui una victòria avui per a l’equip de López Garai serà una decepció i, sobretot, complicar-se la vida amb vista a la permanència amb dos partits a l’horitzó, el d’avui i el de la setmana que ve contra la Cultural Leonesa, que poden ser clau a l’hora d’assegurar-la.

El Reus ara mateix està molt bé. La darrera victòria a casa contra el Llorca (3-0) ha reforçat la moral de l’equip que, en els darrers partits, ha mantingut els partits força sota el seu control. “Havíem tingut un petit sotrac en els resultats, havíem baixat el nivell de joc i ara tot això ho hem deixat enrere”, explicava el tècnic López Garai: “Estem en un bon moment de joc, de confiança, perquè hem anat recuperant gairebé tots els jugadors de la plantilla. Tot plegat em fa estar satisfet, però no confiat.”

Els roig-i-negres han anat buidant la infermeria fins al punt que només hi ha dos jugadors: la baixa de llarga durada de Ricardo Vaz i la molt recent de Vítor Silva. Per substituir al mitjapunta portuguès, lesionat en el darrer partit a El Sadar, el tècnic podria apostar per Tito atesa la voluntat ofensiva del Sevilla Atlético: “La lectura que podem fer a hores d’ara és que atacaran més que el Llorca. Això segur. A Tevenet li agrada el joc ofensiu, i sent un filial és lògic que tirin més cap amunt. Però d’altra banda haurem d’estar atents per si deixen més desprotegida la seva zona defensiva. Serà un partit diferent als que ens hem trobat darrerament”, assenyalava el tècnic.

Un rival ferit

A setze punts de la salvació, l’objectiu principal del filial del Sevilla ara mateix és una quimera. Però lluny d’alliberar-se, l’equip s’ha tornat dèbil i qualsevol dificultat s’acaba convertint en una muntanya impossible de superar. “Hem de creure’ns més del que som, perquè qualsevol problema se’ns fa massa costa amunt. Tenim molt més a dins del que demostrem”, assenyalava recentment Luis García Tevenet: “El Reus és un equip que manté la línia de treball de campanyes passades i a casa seva és molt perillós, perquè té un mig del camp amb molt criteri”, adverteix el tècnic rival.

LA PRÈVIA

La lectura que podem fer a hores d’ara és que atacaran més que el Llorca. Però d’altra banda podrem aprofitar els espais que deixin
Aritz López Garai
entrenador del reus
El Reus és un equip que manté la línia de treball de campanyes passades i a casa seva és molt perillós gràcies al criteri del seu mig del camp
Luis García Tevenet
entrenador del sevilla atL.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)