Nàstic

Nano Rivas

Entrenador del Nàstic

“Ens ha faltat tenir la pilota per defensar”

Nano Rivas va quedar satisfet en la teoria i en l’efecte en la classificació que va provocar el punt, però en la pràctica, el tècnic del Nàstic va lamentar haver perdut una bona oportunitat d’aconseguir una victòria a domicili. “Tot el que sigui sumar a fora de casa és bo, però el partit l’hem controlat en molts moments i hem acabat patint”, va assenyalar el tècnic, que va admetre que la baixa per lesió de Javi Márquez va afectar el plantejament inicial que havia fet: “Ha sentit unes molèsties en l’adductor i per precaució l’hem decidit substituir.”

El Nàstic i el Barça van signar una primera part sense gaire acció ofensiva, una situació satisfactòria per al tècnic grana: “En el primer temps hem controlat el partit, hem tingut més la pilota que ells i l’hem portat a posicions més properes de la seva àrea. I amb el canvi de Javi Márquez hem perdut aquest control”, assenyalava el tècnic: “Hem introduït un jugador diferent i, a partir d’aquí, l’equip li ha costat més jugar a futbol. Hem de millorar, perquè m’ha fet la sensació que ens faltava tenir més la pilota per defensar en el tram final de partit.” Rivas ha reconegut que l’equip ha arribat just al final, en un moment en què el Barça B no deixava cap escletxa i tot es jugava al camp del conjunt grana: “A partir de l’1 a 0 hem intentat protegir la pròpia porteria, i tot plegat ens ha fet tirar l’equip més enrere del compte. Hem fet una bona feina per anul·lar el seu futbol, i això ens ha provocat que hàgim arribat al tram final una mica justos de forces”, va concloure.

LESIÓ DE MÁRQUEZ

“Hem introduït un jugador diferent i, a partir d’aquí, a l’equip li ha costat més jugar”

ENERGIA

“Hem fet una bona feina defensiva i hem arribat justos al final del partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)