Territorial

El Farners suma tres punts de nou i agafa aire en la taula

1a cat. Els locals marquen d’hora, resisteixen en la primera part i sentencien en la segona

farners 2 St. Joan M. 1

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas (José Martínez, 46’), Pitu Riart, Muniesa (Parals, 86’), Fajardo, Bader (Castelló, 81’), Salas, Negre, Gerard Gómez, Parcet (Peracaula, 64’) i Callicó (Carlos, 72’).SANT JOAN MONTCADA:Gabri, Robert, Lluís, Barry, Marc Gràcia (Josevi, 46’), Rojas, Marc Pilar, Viti (Ricard, 46’), Damián (Albert, 59’), Juanjo (Poño, 59’) i Antoñito (Ramon, 72’).GOLS:1-0 (1’) Salas. 2-0 (68’) Muniesa. 2-1 (93’) Albert, de penal.ÀRBITRE:Crespo Díaz.T.G.:a Parcet i Bader del Farners, i a Pilar, Viti i Marc Gràcia del Sant Joan.PÚBLIC:150 espectadors.COMENTARI:el Farners va tornar a obtenir la victòria després de tres jornades, la segona del 2018 després de set partits. En línies generals, els de Santa Coloma van merèixer els tres punts, però al terreny de joc es va viure un duel separat per tres etapes: d’entrada, un gol d’Adrià Salas en el primer minut de joc, i tot seguit una primera part en què el Sant Joan Montcada va dominar i va tenir oportunitats per fer l’empat. En el descans, el Farners va fer un canvi radical i en la segona va ser el clar protagonista. Les ocasions fallades i el control van ser el preludi del segon gol obra de Muniesa. Amb els tres punts i la victòria a dins del sac, el Farners va cometre un penal innocent en el temps afegit que va servir per maquillar el resultat.