2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Condemnats en 20 minuts

Un inici fatal. El Llagostera encaixa tres gols tot just començar i, tot i vorejar l’empat en la segona part amb dues dianes, cau a casa contra el Lleida i avui podria tornar a la zona de descens

LLAGOSTERA 2 LLEIDA 3

LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Pau Bosch, Esteban, Fuster, Carbó (Colorado, 45’), Leo, Eizmendi (Gabarre, 45’), Guichón (Maynau, 67’), Pablo Sánchez i Sergi Arimany.LLEIDA:Rivas, Valiente, Eneko, Andriu, Mousa, Molina, Albistegui, Javi López (Leto, 70’), Jorge Félix (Pumar, 82’), Nierga (Moustapha, 56’) i Juanto Ortuño.GOLS:0-1 (7’) Andriu. 0-2 (9’) Juanto. 0-3 (20’) Javi López. 1-3 (72’) Maynau. 2-3 (86’) Leo Ramírez.ÀRBITRE:Miralles Selma.T.G.:als locals Arimany, Raúl Fuster Pau Bosch.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

Dolorosa derrota del Llagostera a casa contra el Lleida (2-3) en un partit que va quedar pràcticament decidit en el minut 20, quan els lleidatans ja dominaven per 0-3. En la segona meitat, Maynau i Leo van retallar distàncies amb dos grans gols, però els gironins no en van fer prou i van enllaçar la segona derrota. El Llagostera, que ja fa cinc partits que no guanya com a local, podria tornar a la zona de descens si els resultats d’avui no acompanyen.

El partit va començar amb dues rematades d’Alain Eizmendi tot just començar, però llavors el Llagostera va encaixar dos gols pràcticament seguits abans dels deu minuts. Primer Andriu va rematar amb el cap una bona centrada de Jorge Félix en una falta (7’) i, poc després, l’exllagosterenc Juanto Ortuño va aprofitar una jugada plena de rebots i la poca contundència de la defensa local per endreçar la pilota a dins la porteria (9’). Els gironins no haurien pogut començar pitjor, amb dues errades infantils que els posava el partit molt en contra i els minava la moral de cara a la resta de l’enfrontament. Tot i així, el Llagostera va apujar línies tot mirant de retallar distàncies, però sempre es trobava amb un Lleida molt ben col·locat al terreny de joc. Els d’Òscar Álvarez cada vegada tenien més la possessió de la pilota, mentre que els lleidatans no dubtaven a sortir al contraatac sempre que podien. Però ahir no era el dia del Llagostera, ja que en el minut 20 va encaixar el 0-3: Javi López va marcar un autèntic golàs des de molt lluny. Tres oportunitats i tres gols del Lleida.

Els locals estaven molt tocats, però van intentar continuar competint, encara que més amb el cor que no pas amb el cap –Guichón i Pablo van inquietar el porter Rivas abans del descans.

En falta un

A la mitja part, el Llagostera va fer dos canvis de cop –Colorado i Gabarre van entrar per Carbó i Eizmendi– per intentar tenir més presència ofensiva, però, tot i posar-hi ganes i una mica més d’enginy, els llagosterencs continuaven estèrils en els últims metres. Pel que fa als de Gerard Albadalejo, van tenir el 0-4 a tocar amb un xut llunyà de Juanto que entre Marcos i el travesser van refusar. Llavors el Llagostera va reclamar un penal sobre Gabarre que l’àrbitre no va voler xiular, en una fase de partit sense un dominador clar. En el tram final, el Llagostera va intentar marcar el gol de l’honor –Arimany en va tenir una de molt clara davant del porter i Leo, una altra amb un xut potent–, i el va aconseguir en el minut 72 mitjançant una gran tisora de Maynau, que havia entrat al camp feia poc. Amb l’1-3, els gironins van agafar confiança, i encara més amb el 2-3 que va marcar Leo Ramírez cinc minuts abans del final amb una gran volea, però els locals no van ser a temps d’igualar el resultat –en el temps afegit es va reclamar un altre penal, ara sobre Colorado– i es tornen a posar en seriosos problemes en la taula.