Barça B

Gerard López

Entrenador del Barça B

“No teníem espais i no hem obert el partit”

A Gerard López li va agradar la reacció del seu equip al gol en contra però el tècnic sap que té un problema al Miniestadi, on ha aconseguit una victòria en els darrers cinc partits. “El punt l’he de donar per bo després de com s’ha posat el partit. La primera part ha estat fluixa dels dos equips, amb respecte entre tots dos i en la segona hem tingut més ritme per moure el partit i ells tampoc s’han apropat a banda del gol”, va comentar el tècnic granollerí.

“En una jugada aïllada ens arriba el gol en contra i això en una altra època hauria significat perdre el partit però l’equip ha reaccionat bé, ha fet uns bons minuts i tot i que no hem tingut ni gaires ocasions ni molt clares en el darrer tram de partit hem merescut alguna cosa més”, explicava el tècnic.

La reacció en el segon temps ha arribat de la mà d’un nou debutant, Riqui Puig, que des de l’interior ha fet les delícies dels espectadors del Miniestadi: “Amb la lesió de Galarreta volíem un jugador del seu perfil i ha canviat la cara a l’equip en el segon temps.”

Tranquil·litat

El punt i la derrota de la Cultural provoquen que el Barça estigui cinc punts per sobre del descens quan fa sis jornades estava cinc punts per sota. “Demostra que hi ha hagut una reacció de l’equip. Estàvem en un moment complicat de la temporada i l’equip ha mostrat competitivitat, futbol i encert. Ara mateix no respirem del tot però sí que estem en una bona situació perquè ens trobem en una bona dinàmica”, va assegurar el preparador del filial.

RIQUI PUIG

“Sense Galarreta volíem un jugador semblant i ha canviat la cara a l’equip”

REACCIÓ

“En una altra època del curs encaixar un gol hauria significat perdre el partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)