2a divisió FEF

Test de resistència a Cornellà

2a divisió B. El conjunt verd, que fa dues setmanes ja va frenar un Vila-real B embalat, rep la visita del Mallorca amb la fita de parar-li els peus i continuar una jornada més en zona d’ascens

Encadenar la dotzena jornada en zona d’ascens, mantenint els perseguidors a ratlla. Aquesta és la fita amb què el Cornellà rep avui l’exigent visita del Mallorca. El quadre del Baix Llobregat, que des que va marxar el seu referent, Enric Gallego, en el mercat d’hivern està mostrant-se molt irregular, espera repetir contra el líder una actuació tan contundent com la de fa un parell de setmanes contra el Vila-real B. Llavors, els verds van vèncer el filial groguet, que arribava a la cita embalat, 3-0. El Mallorca és, amb diferència, el conjunt més difícil de batre de la categoria. Només hi ha un conjunt que ho hagi aconseguit, la Peña Deportiva. D’aquella ensopegada, però, ja en fa cinc jornades i, des de llavors, els vermells han sumat 13 punts de 15. Poca broma.

Els objectius de la resta d’equips catalans que juguen avui són força més continguts. El Badalona, per exemple, viu un moment dolç que vol fer perdurar. Per aconseguir-ho, hauria de tornar de Santa Eulària des Riu amb un bon botí al sac, una fita que no serà fàcil ateses les urgències del conjunt eivissenc. Encara més necessitat està el rival del Sabadell: l’Atlètic Balears. Els mallorquins, encallats, no poden fallar si no es volen encallar al pou, mentre que els arlequinats estan buscant la fórmula per trobar una línia més regular, que els permeti enlairar-se una mica, ja que han estat tota la temporada en terra de ningú.

En la batalla per eludir el descens s’hi han trobat tot el curs l’Olot i el Peralada. Els garrotxins, ressorgits amb el canvi a la banqueta, es desplacen al camp d’un Atlètic Saguntí que mira de prop la zona de play-off, mentre que el filial del Girona no hauria de fallar, ja que rep la visita de l’últim classificat.

CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto, Pere, Edgar, Maureta, Valentín, Fall, Pep Caballé, Rafa Mujica, Fito, Marc Caballé, Leon de Kogel.
Baixes:
Reche, Jaume Batista, Ricard i Gómez (lesionats).
BADALONA
Alineació:
Morales, Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps, Ávaro Vega, Segura, Robert Simón, Rufo, Rubén Sánchez i Néstor Querol.
Baixes:
Aly Coulibaly, Parera, Marcel Serramitja i Adri Rivas (lesionats) i Sergio Maestre (sancionat).
SABADELL
Alineació:
Roberto (p.), Rubio, Pol Moreno, Migue, Ozkoidi; Ángel, Adri Díaz, Marc Martínez, Capó; Guillemenot i Arturo.
Baixes:
Coch (sanció) i Felipe Sanchón i Migue Garcia (lesió).
OLOT
Alineació:
Ginard, Barnils, Jose, Carles Mas, Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Bigas, Pedro del Campo, Marc Mas i Marc Cosme.
Baixes:
Bastida (lesionat) i Guzmán (sancionat).
PERALADA
Alineació:
Vitro, Maxi Villa, Bambo, Bueno, Carbonell, Romer, Iu Ranera, Paik o Clotet, Andzuana, Soni i Manel.
Baixes:
Montes (lesionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)