Reus

El Reus derrota el cuer i ja té el pou a vuit punts (2-0)

2a divisió A. Lekic (69’) i Fran Carbia (93’) han marcat els gols de l’equip roig-i-negre

El Reus ha aconseguit derrotar aquesta tarda el cuer, el Sevilla Atlético, gràcies als gols en la segona meitat de Lekic (69’) i Fran Carbia (93’) i amplia fins als vuit els punts respecte la zona de descens.

Al Reus, imprecís en els metres decisius, li ha costat portar perill a la porteria d’un Sevilla Atlético innocent per aprofitar els espais quan n’ha tingut. La millor ocasió del Reus de la primera meitat ha estat un penal provocat per Querol, comès per Cristian González, executat per Querol i aturat per Ondoa (36’). El Reus continua amb el malefici dels onze metres.

Fallar un penal en un bon moment per marcar ha deixat tocat el Reus, que no ha reaccionat fins a la segona meitat. L’entrada al camp de Lekic li ha donat més verí en atac. Ha sigut, precisament, el serbi, després d’una centrada al segon pal de Máyor, el que ha marcat l’1-0 en controlar amb el pit i engaltar la pilota lluny de l’abast del porter visitant. Just abans del final, amb el Sevilla Atlético buscant l’empat a la desesperada –Ondoa ha pujat a rematar un córner–, Fran Carbia ha establert el 2-0 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)