2a divisió FEF

Victòria de qualitat

Vital. El Peralada surt de la zona de perill després de superar el cuer, el Deportivo Aragó, gràcies a dos grans gols de Serrano i Boniquet, que deixen en no res una greu errada de Vito

peralada 2 dep. aragó 1

PERALADA:Vito, Maxi Villa (Álamo, 65’), Bambo, Santi Bueno, Pablo Carbonell, Iu (Boniquet, 81’), Paik, Serrano, Cesc Clotet (Joel Arimany, 65’), Soni i Manel.DEPORTIVO ARAGÓ:Jagoba, Vicente, Abel, Guti, Zalaya, Quique (González, 75’), Nick (Álvarez, 60’), Nieto, Jaime, Aparicio i Rubio (Raí, 80’).GOLS:1-0 (66’) Serrano. 1-1 (67’) Jaime. 2-1 (85’) Boniquet.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:als locals Pablo Carbonell i Maxi Villa; i als visitants Abel, Nieto, González i Álvarez.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Peralada va aconseguir ahir la tercera victòria consecutiva a casa en un partit vital, i és que la visita del cuer al municipal era una oportunitat que no es podia deixar escapar. Tot i no fer un partit brillant els xampanyers van merèixer la victòria, però la van haver de suar de valent en un duel amb sensacions estranyes. Boniquet, amb un magistral llançament de falta directa, va acabar donant els tres punts al Peralada en el minut 85’, després que Serrano obrís el marcador i Vito cometés una greu errada per facilitar l’empat dels aragonesos.

La primera part va ser molt ensopida. El Deportivo Aragó va sorprendre amb el plantejament inicial abandonant la línia de cinc al darrere i va incomodar un Peralada que no va acabar d’entrar en el partit. El control del joc va ser en tot moment dels de l’Alt Empordà, però a l’equip li va sobrar joc directe i li va faltar profunditat en massa accions. De fet, la primera ocasió del partit la va tenir el visitant Rubio amb una rematada al primer pal que Vito va aturar sense problemes. Els de Chicho no van trobar la manera de superar la defensa tot i ser clars dominadors i la producció ofensiva es va resumir en dos xuts de Manel que van sortir desviats.

En la represa el partit va canviar. El Peralada va continuar sent igual de dominador, però va fer un pas endavant per buscar una victòria que no es podia escapar de cap manera. Maxi Villa i Pablo Carbonell van tenir més arribada a les rodalies de l’àrea rival i van ajudar a generar més ocasions de gol tot i que les seves centrades no van trobar gairebé mai un rematador clar.

A l’atac sense complexos

En el minut 20 de la segona part Chicho va apostar per jugar amb tres defenses, deixar les bandes per a Álamo i Serrano i posar Joel Arimany per tenir un rematador més. El pla va sortir a la perfecció, i és que tot just un minut després una centrada des de l’esquerra la va lluitar Joel, que va molestar prou el defensa per provocar un mal refús cap a la zona de Serrano, que va engaltar una volea des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire i va fer inútil l’estirada de Jagoba (66’). El gol semblava que havia de fer el partit més plàcid, però en la següent acció un xut de Jaime aparentment inofensiu se’l va empassar Vito per tornar a situar l’empat en el marcador.

Els xampanyers en cap moment van donar per bo l’empat i van seguir buscant el gol amb insistència. Manel, després d’un rebot en una falta lateral, va tenir l’ocasió més clara però Jagoba va evitar el gol abans que el Peralada disposés de bones ocasions també amb faltes a la frontal. En les dues primeres no hi va haver sort, però en el 85’ Boniquet va afinar la punteria per clavar la pilota a l’escaire i donar una victòria més que necessària al Peralada.

En la primera part hem tingut massa tensió i no hem trobat espais. Tot i això per ocasions mereixíem guanyar aquest partit
En partits tan tancats el talent dels jugadors té un paper destacat i Serrano i Boniquet han marcat la diferència
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Estrena golejadora de David Serrano

En la victòria d’ahir contra el Deportivo Aragó l’extrem xampanyer David Serrano, que va acabar el partit jugant de carriler quan l’equip va passar a jugar amb tres defenses, es va estrenar com a golejador aquesta temporada. Serrano, absent en la primera volta per una lesió de llarga durada, no havia jugat en els últims tres partits, però ahir va ser una de les novetats en l’onze titular i va aprofitar l’oportunitat amb un autèntic golàs que va servir per obrir el marcador. L’extrem no marcava des de la temporada passada, quan va anotar el seu quart gol de la temporada en el partit contra el Palamós.

D’altra banda Xavi Boniquet, un altre jugador amb poc protagonisme en els últims partits, va marcar ahir el seu segon gol de la temporada –el primer el va marcar en la victòria a casa contra el Badalona (2-0).