2a divisió FEF

Una estrena agredolça

Llagostera. Joan Maynau va marcar dissabte el seu primer gol amb el Llagostera i a segona B, una gran diana de tisora que no va servir perquè el seu equip puntués contra el Lleida (2-3)

El Llagostera encara està paint la derrota de dissabte passat a casa contra el Lleida (2-3), una desfeta que va retornar els llagosterencs a la zona de descens. Una de les poques notes positives del partit va ser l’estrena golejadora de Joan Maynau amb el Llagostera i a segona B, quan el futbolista esquerrà, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, va marcar l’1-3 amb una espectacular tisora en el minut 72. El gol de Maynau va donar ales al seu equip, però tot i marcar poc després el 2-3 mitjançant Leo Ramírez (quart gol del canari aquest curs, que l’iguala amb Toni Gabarre com a pitxitxi del Llagostera), no en va fer prou per sumar cap punt al municipal.

Pitu Comadevall, a punt

En l’últim partit el Llagostera va tenir la baixa de Pitu Comadevall, que no va entrar en la convocatòria per fer net d’una lesió al bessó que l’ha apartat dels terrenys de joc els últims cinc partits de lliga. Després de deixar enrere la lesió, s’espera que el migcampista saltenc reaparegui diumenge al camp de l’Elx (18.30 h).