2a divisió FEF

Un repte a l’abast de molt pocs afortunats

2a divisió B. El Peralada vol ser el tercer equip, després del Vila-real B i el Cornellà, que suma els sis punts en dues jornades seguides com a local

El Peralada es troba en el seu millor moment de forma de la temporada coincidint amb un tram de calendari força propici per fer un pas endavant en l’objectiu de la permanència. De moment els de Chicho ho han aprofitat molt bé, encadenant tres victòries a casa contra l’Elx (1-0), el Sabadell (3-2) i el Deportivo Aragó (2-1), que han permès a l’equip sortir dues vegades de la zona de perill per primera vegada aquesta temporada. A més, els xampanyers afrontaran diumenge el segon partit consecutiu com a locals, en què esperen donar continuïtat a la ratxa amb una nova victòria contra l’Hèrcules. Els de l’Alt Empordà es convertirien així en el quart equip de la lliga que enllaça quatre triomfs a casa, després del Mallorca (5 victòries seguides), el Vila-real B (4) i el mateix Hèrcules (4).

Més difícil del que sembla

Tot i l’aparent avantatge que suposa jugar dos partits seguits a casa, el cert és que aconseguir el ple de punts no està a l’abast de qualsevol. De moment hi ha hagut 21 casos aquesta temporada en què els equips han afrontat dos partits consecutius a casa, i en només tres s’han sumat els sis punts en joc. El Vila-real B ho ha aconseguit en dues ocasions, quan va encadenar dues victòries contra l’Hèrcules (2-1) i el Formentera (3-2) primer, i el Peña Deportiva (3-2) i l’Atlètic Balears (3-0) després. El Cornellà, que va guanyar l’Hèrcules (1-0) i l’Ebre (2-0) en les jornades 4 i 5, és l’altre equip que ho ha aconseguit. El Peralada intentarà convertir-se així en el tercer equip que suma el sis de sis a casa i millorar els registres d’equips que han obtingut només 4 punts com el Mallorca, el Lleida, el Badalona o l’Ebre en dues ocasions. Per contra, qui pitjor ha aprofitat els dos partits seguits a casa ha estat el Deportivo Aragó, que no va sumar ni un punt, seguit del Sabadell i l’Alcoià, que només n’han sumat un dels sis en joc.

MOLT COMPLICAT

Hi ha hagut 21 intents de sumar sis punts a casa en dues jornades seguides i en només tres casos s’ha aconseguit

Un precedent del curs passat

Tot i la dificultat que representa sumar els sis punts en dues jornades consecutives a casa, Peralada ho va aconseguir en la temporada passada a tercera i ara s’aferra a aquella gesta per repetir-la. Els xampanyers, que van encadenar dues jornades a casa dues vegades al llarg del curs, ho van aconseguir golejant el Júpiter en la jornada 19 (4-1) i superant el Santfeliuenc per 2-0 en la jornada 20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)