Territorial

El repte de guanyar a fora

1a catalana. El Lloret i el Farners comparteixen el poc bagatge aconseguit a domicili en les últimes setmanes. En concret, els dos conjunts fa sis desplaçaments que no sumen els tres punts

Sumar a domicili és un dels objectius més complicats per a qualsevol equip, i fer-ho de tres en tres és un premi que costa molt d’aconseguir en una primera catalana marcada per la igualtat entre la majoria de conjunts. El Farners i el Lloret comparteixen una dinàmica negativa a domicili, que els ha portat a no poder celebrar cap victòria a fora de casa des de fa sis jornades i a haver sumat tan sols un punt –en el cas dels colomencs–, i dos –pel que fa als lloretencs–, dels divuit que s’han posat en joc des del seu últim triomf lluny del seu estadi, un fet que es va produir a finals d’octubre.

En el cas del Farners, per l’equip de Pau Menéndez, la bona arrencada de curs també va suposar obtenir grans resultats lluny de casa i la primera derrota a domicili no es va produir fins a la jornada 13 de lliga. A partir d’aquí, però, l’equip blau s’ha encallat i han vingut quatre derrotes i només un gol a favor.

Pel que fa al Lloret, un empat a Sant Cugat en la jornada 10 també va trencar una bona dinàmica a fora, i fins ara els d’Edu Urdiales han sumat quatre derrotes i un meritori empat al sempre complicat camp del Manlleu.

Bones oportunitats

El Farners i el Lloret jugaran a fora en escenaris força propensos per puntuar: els lloretencs ho faran al camp del cuer, el Castellar, equip que només ha guanyat un partit en tot el curs. El repte serà més complicat per al Farners, que visitarà un Can Vidalet abonat a l’empat i que en el darrer duel com a local va ensopegar contra el Sant Cugat.

FARNERS
J 11. Vic-Farners 2-2
J 13. Sabadell B-Farners 2-0
J 15. La Jonquera-Farners 1-0
J. 16. Muntanyesa-Farners 3-1
J 19. Júpiter-Farners 2-0
J 21. Mollet-Farners 2-0
1 punt de 18 possibles
LLORET
J 10. Sant Cugat-Lloret 0-0
J 13. Farners-Lloret 3-1
J 14. Cardedeu-Lloret 2-1
J 16. Manlleu-Lloret 1-1
J 19. Can Vidalet-Lloret 1-0
J 21. Llagostera B-Lloret 2-0
2 punts de 18 possibles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)