Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Millor no obsessionar-s’hi

Nàstic. Els grana, que només han guanyat tres dels tretze partits a casa, i cap en els dos últims mesos i mig, prefereixen agafar-se la visita diumenge del Tenerife com un partit important més

L’arribada de Nano Rivas al Nàstic no ha millorat els números al Nou Estadi, on només ha guanyat tres dels tretze partits que hi ha disputat i on fa dos mesos i mig que no hi aconsegueix cap victòria. La plantilla, tot i que és conscient que ha de revertir la situació com a local, prefereix no obsessionar-s’hi de cara a la visita de diumenge del Tenerife i assegura que tan important és guanyar a casa com a fora. “Ens està costant guanyar al nostre estadi, però no hi ha més necessitat de fer-ho que a fora, ens és igual l’escenari o l’adversari”, assegura Maikel Mesa, segons el qual l’equip tarragoní afronta de la mateixa manera i amb la mateixa intensitat i ambició els partits com a local i com a visitant. Mesa, nascut a Santa Cruz de Tenerife i que va passar pel planter del club canari, malgrat que no va arribar a jugar mai al primer equip, diu que el Tenerife ha millorat amb el canvi de tècnic –Joseba Etxeberria va rellevar Pep Lluís Martí fa tres partits (7 punts de 9)– i recorda que té una plantilla amb grans jugadors pensada per disputar el play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)