Barça B

Futbol

Segona divisió A

Repte gegant al Tartiere

Barça B. El filial blaugrana intentarà enllaçar la quarta victòria com a visitant al camp de l’Oviedo, un equip que lluita per pujar a primera i que no perd a casa des de la jornada 1

Quan el Barça B surt de casa es fa gran. Avui, però, té un d’aquells reptes en què s’haurà de fer gegant si vol sumar algun punt. El conjunt que entrena Gerard López, que ha basat la seva reacció en els bons resultats a camp contrari, visita, en el matx avançat a divendres, un d’aquells grans escenaris on se sol sentir còmode: el Carlos Tartiere. Allà espera un Oviedo amb una trajectòria gairebé immaculada a casa. Els de Juan Antonio Anquela hi van perdre en la primera jornada i, des de llavors, ni una sola derrota. De fet, els resultats són contundents: nou victòries i tres empats. Val a dir, això sí, que el conjunt asturià arriba a la cita amb certes necessitats, ja que passa una mala ratxa de resultats, i l’ha de superar si no vol que l’objectiu de lluitar per l’ascens a primera se li compliqui. Els blaus han perdut en els darrers dos desplaçaments i en l’últim partit al Tartiere van empatar sense gols contra l’Albacete. És per aquesta raó que Anquela ha demanat suport i paciència a la seva parròquia. El Barça B, en tot cas, intentarà aprofitar aquesta pressió per obtenir un resultat positiu. Al Miniestadi, els de Gerard López continuen tenint molts problemes per sumar de tres en tres, però després del darrer empat contra el Nàstic, els blaugrana s’han allunyat un punt més de la Cultural Leonesa (19a) i ara una victòria permetria fer un gran pas endavant en una classificació que està molt comprimida en les places immediatament superiors a la zona de descens.

El tècnic del Barça B, amb tot, ja ha avisat a tothom que esgarrapar algun punt avui d’Oviedo és una fita molt complicada. “Quan vas al Tartiere ja saps que serà un partit duríssim, ja que t’enfrontes amb un equip referent de la categoria, que també té un entrenador de referència per com treballa i per l’experiència que té”, explicava ahir en la prèvia Gerard, que, tot i això, confia en el potencial del seu conjunt: “Viatgem amb el convenciment que si ho fem bé tindrem possibilitats d’aconseguir la victòria. Estem en una bona línia a fora [tres victòries seguides] i tenim molt a guanyar i res a perdre.”

L’AVANTMATX

Serà un partit duríssim per tots els condicionants, però sabem que no tenim res a perdre
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
El Barça B és un bon equip i juga bé, tan sols cal veure en quins camps ha guanyat
Juan Antonio Anquela
ENTRENADOR DE L’OVIEDO

El Barça B, amb un mig del camp molt delmat

Gerard López continua tenint molts problemes amb les lesions. Hi ha una parcel·la del camp, a més, especialment afectada: la medul·lar. La baixa d’Íñigo Ruiz de Galarreta se suma a les d’Oriol Busquets i Sarsanedas, fet que obligarà el tècnic granollerí a configurar un mig del camp amb canvis. Una de les seves opcions és endarrerir Carles Aleñá al mig del camp i jugar amb un extrem natural, tot i que té altres alternatives si les vol utilitzar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)