2a divisió FEF

De vital importància

Crucial. L’Olot rep l’Ontinyent amb l’obligació de guanyar els tres punts per mantenir-se fora de la zona perillosa i afrontar el duel gironí de la setmana vinent a Llagostera amb un petit marge

L’Olot rep la visita de l’Ontinyent (a les 12.00 h). L’equip de la Garrotxa ha de continuar fent-se fort com a local per mantenir-se en la lluita per la permanència, una disputa que es preveu ferotge fins a la fi del campionat. Els olotins no perden davant la seva afició des de l’1 de novembre contra el Cornellà i encadenen set enfrontaments guanyant punts –quatre victòries i tres empats–, la clau de la revifalla des de l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta, juntament amb el millorament substancial a domicili. “Serà un partit complicat. L’Ontinyent és sisè a només tres punts del play-off i a les semifinals de la copa Federació, i tot per mèrits propis. Tenen bons jugadors i saben molt bé a què juguen. No es compliquen en el començament del joc però en camp rival s’associen molt bé. Tenen molts registres i és complicat defensar-los”, analitza el tècnic valencià de l’equip garrotxí, que hi afegeix: “Tenim la il·lusió de guanyar els tres punts per afrontar els deu darrers partits amb garanties i amb possibilitats.” La victòria contra l’Ontinyent mantindria l’Olot fora de la zona de perill i li permetria d’afrontar el duel gironí de la jornada vinent al camp del Llagostera amb millors perspectives.

A Olot hi ha preocupació per l’estat del terreny de joc. La neu caiguda durant la setmana ha impedit als de Garrido de trepitjar la gespa del municipal, que segurament no presentarà les millors condicions: “Tenim esperances que el camp estigui bé el dia del partit. Volem que estigui tan bé com es pugui, però si no és així ens hi haurem d’adaptar. No podem fer-hi més. Quan el camp no està bé tendeixes a jugar per dalt, amb futbolistes més físics, etc. Els bons jugadors, però, han d’estar preparats per tot”, diu Raúl Garrido, que resta importància a la setmana atípica per culpa de la meteorologia. “Exceptuant dimarts, la setmana ha estat relativament normal. Ens hem adaptat molt bé a la situació de neu i estarem preparats per al partit”, conclou el tècnic, que tindrà la baixa de Bastida, per lesió, i de Bigas, per sanció.

AL MUNICIPAL

L’Olot no perd des de l’1 de novembre contra el Cornellà. Des d’aleshores, quatre victòries i tres empats
L’Ontinyent fa sis partits que no guanya a domicili, amb una sèrie de dos empats i quatre derrotes
Tenim esperances que el camp estigui bé el dia del partit. Volem que estigui tan bé com es pugui
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
L’Ontinyent té bons jugadors i saben molt bé a què juguen. No es compliquen en l’inici del joc però en camp rival s’associen molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)