Territorial

El Girona vol esgotar les possibilitats per a la copa

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten el Nàstic (16 h) pendents del que facin el Mallorca i el Saragossa

Només queden sis jornades per acabar la temporada en la divisió d’honor juvenil i les presses són cada vegada més evidents. El Girona, quart classificat, manté vives les possibilitats de jugar la copa a final de temporada, però no depèn d’ell mateix, i per això avui jugarà a tres bandes. Els d’Àlex Marsal, frescos després de descansar el cap de setmana passat, visiten el camp del Nàstic de Tarragona (16 h) amb l’obligació de sumar els tres punts. A més, els gironins estaran pendents del que faci el Mallorca –tercer amb un punt més i pròxim rival dels gironins– a casa contra el Gimnàstic de Manresa (16 h) i del resultat del Saragossa –segon a quatre punts– al camp de la Damm (16.30 h).

A més de descansat, el Girona visitarà el conjunt tarragoní carregat de moral després de trencar al camp de l’Espanyol el malefici que arrossegava a domicili, amb una gran victòria (1-3) que va fer alçar el vol una vegada més a l’equip. Tornar a guanyar a fora, doncs, és vital per confirmar la millora i l’escenari sembla ideal, i és que el Nàstic no està en un bon moment després d’haver sumat només 3 punts dels últims 15 possibles, amb dues derrotes i tres empats, tots contra equips més mal classificats. De fet, els tarragonins són un equip més fiable a domicili (17 punts) que a casa (14 punts).

GUANYAR A FORA

Els gironins volen confirmar la reacció a fora que van mostrar contra l’Espanyol (1-3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)