2a divisió FEF

Últimes oportunitats

Per la promoció d’ascens. El Badalona i el Sabadell, els dos catalans a la zona mitjana de la classificació, necessiten un triomf immediat per poder aspirar a acabar entre els quatre primers

La recta final de la competició ja s’albira i no hi ha temps de lamentar-se ni de mirar cap enrere. El Sabadell i el Badalona han tingut sotracs seriosos durant el curs que els han impedit apropar-se a la zona de promoció, però encara són a temps de poder espantar els aristòcrates de la categoria. Tot depèn de sumar de tres en tres com més aviat millor i avui, tots dos, en partits a casa tenen grans oportunitats per fer-ho.

El Badalona hi comença a somiar gràcies a una ratxa espectacular que ha fet que guanyés 13 punts dels últims 15 possibles. “Estem en un molt bon nivell, veig els jugadors molt compromesos. Si aconseguim guanyar, tindrem molt a prop la salvació matemàtica, que, en aquest punt del campionat, seria molt important”, explica el tècnic escapulat Manolo González, que és conscient de la dificultat del xoc contra el Balears malgrat que els de Mandiola tinguin la salvació a sis punts: “Si aconseguim posar-nos al davant pot ser clau, perquè al contraatac segur que tindrem ocasions per rematar el partit”, afegeix el tècnic.

El Sabadell juga contra un rival directe a la mitja taula, l’Atlètic Saguntí, amb la preocupació que a casa no rutlla (tres partits en tota la lliga). “Guanyar aquest partit en concret i el que implica, pels tres punts i per ser a casa davant de la nostra gent, seria una bona injecció de tranquil·litat i d’esperança”, afirma Toni Seligrat que té els dubtes per lesió de Felipe Sanchón, Marc Martínez i Migue García.

El Lleida, en canvi, està obligat a guanyar. El resultat d’ahir del Cornellà li pot permetre apropar-se en la classificació. Els de Gerard Albadalejo han d’aprofitar el seu bon moment –són el millor equip de la segona volta– per continuar sumant. El tècnic no podrà disposar de Bojan Radulovic, que ja s’ha acomiadat per anar-se’n a Anglaterra.

BADALONA
Alineació:
Morales, Albarran, Robusté, Moyano, Álvaro Vega, Camps; Maestre, Segura, Robert Simon, Rufo i Querol.
Baixes:
Coulibaly, Parera i Serramitja.
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Coch, Migue González, Dani Gómez; Adri Díaz, Capó, Ángel, Mario; Guillemenot i Arturo.
Baixes:
Pol Moreno i Víctor (sanció).
Dubtes:
Felipe Sanchón, Migue Garcia i Marc Martínez (lesió).
LLEIDA
Alineació:
Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Mousa; Javi López, Manu Molina, Albístegui, Pumar; Jorge Félix i Juanto.
Baixes:
cap.
PERALADA
Alineació:
Vito, Estellés, Bambo, Bueno, Serrano, Iu, Romero, Clotet, Paik, Soni i Manel.
Baixes:
Maxi Villa, Pablo Carbonell (sancionats) i Montes (lesionat).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos, Chica, Esteban, Pau Bosch, Fuster, Carbó, Leo, Eizmendi, Guichón, Pablo Sánchez i Gabarre.
Baixes:
Chele (lesionat).
OLOT
Alineació:
Ginard, Barnils, Jose, Carles Mas, Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Guzmán, Pedro del Campo, Marc Mas i Cosme.
Baixes:
Bastida (lesionat) i Bigas (sancionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)