Reus

El Reus cau de manera clara contra la Cultural (2-0)

2a divisió A. L’equip roig-i-negre no ha tingut cap possibilitat de victòria a Lleó

El Reus ha perdut una bona oportunitat d’encarrilar la permanència després de perdre de manera clara al camp de la Cultural Leonesa, l’equip que marca la zona de descens, ara amb cinc punts menys que els roig-i-negres.

El plantejament ofensiu de la Cultural ha sorprès de seguida el Reus, incòmode davant un equip insistent i que ha posat moltes pilotes a l’àrea. En dues d’elles, en l’estratègia, han arribat els dos gols dels locals. El primer, un córner servit per Sergio Marcos, pentinat a la seva porteria per Atienza i que no ha pogut aturar un desencertat Edgar Badia (25’). I el segon, una falta penjada per Emi Buendía i rematada de cap per David García (35’). El Reus només s’ha pogut apropar un cop a la porteria rival abans del descans. Just abans de l’1-0, Máyor s’ha entrebancat en el moment de xutar davant el porter Palatsí.

En el descans, López Garai ha canviat el pivot defensiu Tito Ortiz pel davanter centre Lekic, ja que calia més poder ofensiu per remuntar el marcador. Poc després, ha acabat de posar tota la carn a la graella amb Edgar Hernández i Fran Carbia, de manera que ha acabat jugant amb els tres puntes de la plantilla, Máyor, Lekic i Edgar, i amb l’ordre d’enviar pilotes a l’àrea de manera ràpida. Tot plegat, però, ha sigut estèril, perquè el Reus no ha fet patir gens la Cultural.