Territorial

Una remuntada amb estratègia

Divisió d’honor juvenil. Dues accions a pilota aturada permeten capgirar el marcador, vèncer el Nàstic i posar pressió en la part alta

Nàstic 1 Girona 2

NÀSTIC:Alejo, Tomàs, Joan, Iker, pol, Òscar, Quero (Guillem, 79’), Cubells (Robledo, 79’), Verdejo, Ralf (Sissé, 76’) i Miko (Álvaro, 77’).GIRONA:Torra, Prado, Teo, Franc, Pol (Mario, 64’), Uche, Pedro, Jofre, Homet (Moha, 62’), Juli (Piany, 70’) i Valery (Guillem, 84’).GOLS:1-0 (66’) Ralf. 1-1 (75’) Uche. 1-2 (77’) Moha.ÀRBITRE:Català Ferran.T.G.:Alejo, Iker i Cubells, del Nàstic, i Uche, del Girona.

El Girona va obtenir ahir a Tarragona una important victòria contra el Nàstic amb remuntada inclosa. El triomf permet continuar posant pressió als equips que els gironins –ara són quarts–, tenen al davant en la classificació, i que ahir no van fallar en la cursa per intentar assolir una de les posicions que donen accés a la copa.

Pel que fa al partit, la primera part va ser força ensopida i tot i que es van produir algunes arribades a porteria van ser poc clares. La més destacada va ser una acció de Jofre en què el porter local es va anticipar a la rematada i va desfer el perill.

Malgrat un llançament de falta del gironí Pedro (53’) al travesser, la igualtat es va mantenir després de la represa. Superat el primer quart de la segona meitat, el duel va embogir i d’aquest fet se’n va aprofitar el Nàstic: en una transició ràpida, Ralf va aconseguir plantar-se davant Torra i marcar l’1-0 (66’).

Ràpid i efectiu

El Girona no es va arronsar davant de l’adversitat de tenir el resultat en contra i va utilitzar l’arma de la pilota aturada per tornar a entrar en el partit. Al límit de l’últim quart d’hora de joc, Uche va aconseguir rematar de cap al fons de la porteria un llançament de córner i va restablir així l’empat. L’embranzida dels gironins va permetre al cap de dos minuts confirmar la remuntada. La diana que avançava els blanc-i-vermells va arribar en una acció d’estratègia després d’una falta. Piany va picar l’esfèrica per sobre la barrera cap a Moha, que després de controlar i fer-se lloc per a la rematada va aconseguir marcar l’1-2. Fins al final, el Girona va espolsar-se la pressió i va mantenir el resultat a favor. Dissabte que ve (16 h) rebran el Mallorca.