Nàstic

ESPORTS

FUTBOL

Alegria inajornable

Nàstic. L’equip tarragoní està obligat a derrotar el Tenerife al Nou Estadi, on ja fa quasi tres mesos que no guanya, per allunyar fantasmes i no tornar-se a acostar a les places de descens

La victòria d’ahir de la Cultural Leonesa, l’equip que marca la zona de descens, pressiona el Nàstic, que avui està obligat a vèncer el Tenerife si no es vol quedar a un sol punt del pou i continuar alimentant els fantasmes del Nou Estadi, on fa quasi tres mesos que no guanya (a les 4).

El Tenerife, un equip amb un projecte ambiciós, no aconseguia consolidar una dinàmica positiva que l’allunyés del perill i l’acostés a la zona alta, i per això a principis de febrer, en veure’s a un sol punt de les places de descens, la junta directiva va decidir destituir el tècnic, Pep Lluís Martí, i substituir-lo per Joseba Etxebarria. Amb el basc a la banqueta, l’equip canari s’ha reactivat, ja que ha aconseguit dues victòries i un empat en els tres partits dirigits per l’exfutbolista del l’Athletic. Ara té més a prop les places de fase d’ascens –a 7 punts– que les de descens –a 8– de manera que a Santa Cruz de Tenerife tornen a mirar el futur amb optimisme i no descarten res.

“Té varietat en atac, capacitat golejadora i qualitat. A més, amb el canvi de tècnic han trobat una dinàmica bona”, explica Nano Rivas sobre el rival d’avui. El tècnic del Nàstic considera que el seu equip ha de donar normalitat al fet de jugar a casa, malgrat la mala ratxa: “És un partit més davant la nostra afició, no hem de pensar en les estadístiques ni ens podem generar una pressió excessiva. Ens hem de centrar en els detalls del partit.” Segons Rivas, el Nàstic, que té les baixes dels lesionats Javi Márquez, Álvaro Vázquez, Dumitru i Djetei, a més d’Omar Perdomo, que no es pot enfrontar per contracte amb el seu exequip, ha de fer un partit complet en defensa i “anar al límit, com sempre en una categoria tan igualada”.

LA PRÈVIA

És un partit més davant la nostra afició, no hem de pensar en les estadístiques ni ens podem generar una pressió excessiva
Nano Rivas
entrenador del nàstic
Els números dels tres partits són bons, però aquí no es pot inflar el pit, ja que cada duel és diferent. Hem de ser intensos i jugar en camp rival
Joseba Etxebarria
entrenador del tenerife

“En defensa l’equip ha entès què volem”

Nano Rivas està satisfet amb el primer mes al capdavant del Nàstic, sobretot perquè veu l’equip “fresc, unit i disfrutant de competir”. Segons el tècnic de Ciudad Real, el primer que han interioritzat els futbolistes és l’aspecte defensiu. “Han entès molt bé què volem i què demana la categoria al darrere”, afirma Rivas, que espera que l’equip millori els resultats per tal que, menys necessitat i menys pressionat, pugui continuar creixent. Amb Nano Rivas, el Nàstic ha empatat dos partits, n’ha guanyat un i n’ha perdut un altre, i avui espera aconseguir la primera victòria al Nou Estadi per consolidar la progressió: “Hi ha marge de millora i estic convençut que anirem a més”, assegura el tècnic grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)