2a divisió FEF

futbol

Segona divisió B

El Sabadell no troba la tecla

Superiors. Tot i fer un dels millors partits del curs, els arlequinats només van sumar un punt i van acusar una extraordinària falta de gol

sabadell 0 atl. saguntí 0

SABADELL:Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Ángel, Mario (Guillemenot, 68’), Arturo, Pedro Capó, Adri Díaz i Josu (Migue García, 75’).ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Felip, Rafa, Marín, Óscar, Gilabert, Escudero, Juliá, Boix (Sergio, 89’), Granell (Quesada, 83’) i Maldo (Fluixá, 72’).ÀRBITRE:Javier Iglesias Villanueva.T.G.:al local Óscar Rubio i als visitants Gilabert i Juliá.T.V.:al tècnic local, Toni Seligrat.PÚBLIC:1.483 espectadors a la Nova Creu Alta.

El futur del Sabadell sembla que està encallat en la part mitjana de la classificació. Quan no és un all, és una ceba. Si la setmana passada l’arbitratge li va jugar una mala passada en l’empat a Son Malferit, ahir va ser la falta de gol la que va impedir als arlequinats sumar els tres punts.

I això que els de Seligrat van fer un dels millors partits del curs. En defensa, es van mostrar molt segurs i no van deixar que el rival s’apropés amb ocasions i, en atac, les bandes van ser uns punyals. La rematada ja va ser una altra història, especialment en una segona meitat molt més animada que la primera. Adri Díaz i Guillemenot van tenir la millor ocasió una doble rematada en què el migcampista va enviar la pilota al travesser i el davanter, en el rebot i amb el cap, també va fer picar la pilota a la fusta. L’equip va acusar les baixes i va acabar molt cansat en el tram final, fet que el va portar a perdre pistonada i a signar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)