2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Guanyant-se el dret

Victòria incontestable. El Badalona s’apropa perillosament a la zona de promoció d’ascens després d’un triomf esplèndid contra el Balears

badalona 3 atl. balears 0

BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps; Álvaro Vega, Maestre; Robert Simon, Rubén Sánchez (Néstor, 55’), Segura (Enri, 73’) i Rufo (Adri Rivas, 80’).ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, José Ruiz, Sergio Sánchez, Manu, Migue Marín, Villapalos (Alles, 76), Canario, Kike, Hugo Díaz (Nacho Heras, 45’), Fullana i Julio Delgado (Borja, 65’).GOLS:1-0 (32’) Aulestia. 2-0 (62’) Rufo. 3-0 (85’) Adri Rivas.ÀRBITRE:Alexander González.T.G.:als locals Álvaro Vega i Robert Simon; als visitants José Ruiz, Canario i Kike López.PÚBLIC:946 espectadors a l’estadi municipal de Badalona.

De patir per la salvació a enfilar-se en la classificació. En sis jornades, el Badalona ha posat cap per avall la classificació i s’ha guanyat el dret a somiar a acabar entre els quatre primers. L’incontestable triomf contra el Balears –el sisè partit en què els escapulats no encaixen cap gol sumant una sèrie de setze punts dels últims divuit possibles– va fer xalar de valent la seva parròquia una vegada més.

En general, el Badalona va ser molt millor que el Balears, un rival al qual tothom tem per la seva qualitat i per la necessitat que desprèn. Però un cop a la gespa, els escapulats hi van creure més i es van sobreposar en tots els aspectes al seu rival. Precisament, en una acció de desig, els de Manolo González es van avançar, ja que Segura, en una conducció per la banda, va tirar una passada de la mort que va rebotar als peus d’Aulestia i es va introduir a la porteria. El Balears hauria pogut canviar el partit si Hugo hagués encertat en un un contra un amb Morales, però el seu xut va marxar desviat. Els instants de després del descans van ser els millors per a l’equip visitant, que va tornar a rebre una clatellada. El gol de Rufo, amb el cap i arribant des de la segona línia, va néixer en una transició ofensiva ben conduïda per Albarran, que va excel·lir en l’assistència. Aquest gol va resultar definitiu, perquè el rival va abaixar els braços tot i posar tota la carn a la graella. En aquest context, Adri Rivas va posar la cirereta al pastís aprofitant una pilota al segon pal de Robert Simon.

ELS VESTIDORS

Era important obrir la llauna i no cometre errades. I en la segona part hem rematat el partit
Manolo González
entrenador del badalona
El segon gol ens ha fet molt mal, però hem tingut alguna ocasió per empatar el duel
Mánix Mandiola
entrenador de l’atl. balears
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)