Territorial

Golejada per somiar

1a catalana. El Llagostera B va mostrar la seva millor versió contra el Sant Cugat. En el minut 19, guanyava 4-0

llagostera b 6 sant cugat 1

LLAGOSTERA B:Òscar López, Barco (Abde, 71’), Juan Sotto, Mario, Valentí (Joel Vilalta, 46’), Santoro (Tika Musonda, 63’), Pol Tarrenchs, Campeny, Ibra (Felipe, 66’), Ousman (Eloi Pena, 46’) i Kamal.SANT CUGAT:Juanmi, Víctor Castro (Georgy, 72’), Samper, Nolla, Adian, Burgos (Tomy, 83’), Mendoza, Naoufal, Molina (Ferran Roca, 62’), Èric Reverter (Uri Peix, 62’) i Joel (Caparrós, 72’).GOLS:1-0 (3’) Pol Tarrenchs. 2-0 (9’) Kamal. 3-0 (14’) Barco. 4-0 (19’) Valentí. 4-1 (36’) Molina. 5-1 (78’) Eloi Pena. 6-1 (80’) Kamal.ÀRBITRE:Vidal Clermont.T.G.:Als locals Valentí i Barco, i als visitants Mendoza i Ferran Roca.

El Llagostera B va encadenar, ahir, la tercera victòria consecutiva que el deixa en la quarta posició amb alguna esperança de retallar els vuit punts que el separen del Manresa, el segon classificat. Sobretot, però, ahir va ser un dia per gaudir. I és que els de Javi Salamero van fer un partit brillant per acabar golejant 6-1 el Sant Cugat.

Els gironins van començar amb dues marxes més que el rival i, en el minut 19, ja guanyaven 4-0. Pol Tarrenchs aprofitant un error del porter, Kamal rematant una bona centrada, Barco a la sortida d’un córner i Valentí al contraatac van deixar el partit pràcticament sentenciat abans que el conjunt visitant s’adonés que li estaven passant per sobre. Un golàs de Molina abans del descans va maquillar el resultat per als visitants (4-1), però, després de la represa, el filial llagosterenc va mantenir l’ordre i va tenir moltes ocasions al contraatac per fer encara un estrip més gran que el 6-1 definitiu amb els gols al contraatac d’Eloi Pena i el segon de Kamal.