Girona

futbol

girona

Preocupació als carrils

Peces justes. Les lesions de Planas i Aday deixen Machín sense marge de maniobra en una posició cabdal en el seu dibuix. Qualsevol problema amb Maffeo i Mojica obligarà a improvisar

Amb la lesió d’Iraizoz, la porteria del Girona és un focus de problemes perquè si Bounou és expulsat, es lesiona o es constipa, Machín haurà de confiar els pals a Marcel (convocat contra el Celta i el Vila-real) o al porter del Peralada Vito. Són els danys col·laterals de les dues lesions que ha encadenat José Aurelio Suárez, fitxat com a tercer porter a l’estiu, però que es perdrà la temporada sencera.

Mentre el cos tècnic té un ull posat a la porteria, l’alarma pot saltar ara també als carrils. Carles Planas havia tingut una presència testimonial fins al dia del Celta (78 minuts repartits en tres partits), però la seva lesió a Vila-real, afegida a la d’Aday (fora de combat des del dia del Barça) i les molèsties de Mojica (va jugar infiltrat a l’Estadi de la Ceràmica) fan que al cent per cent només hi hagi Maffeo. En aquest cas, el problema és que la posició més exigent en el 3-4-2-1 de Machín, els carrils, només està doblada. La intenció del tècnic i també de l’àrea esportiva era tenir cinc jugadors de banda, però no es va trobar la cinquena peça ni a l’agost ni ara al gener, malgrat que el Girona tenia un acord amb el brasiler Zeca.

Mojica, entre cotó fluix

Planas no arribarà al partit contra el Deportivo (té un trencament muscular) i Aday difícilment podrà reaparèixer divendres després d’haver-se perdut els duels contra el Celta i el Vila-real. La lesió del de Sentmenat és prou recent: entre el partit del Camp Nou i el Deportivo només hauran passat tretze dies, cosa que complica que el futbolista hagi pogut deixar enrere del tot els problemes musculars.

Els carrils per al partit d’aquí a quatre dies seran per a Maffeo i Mojica. El colombià va jugar infiltrat a Vila-real, però també va disputar més minuts dels que hauria volgut Machín a causa de la lesió de Planas. Mojica, a més, està advertit de sanció. Curiosament, els tres carrilers que arrosseguen problemes són els esquerrans, circumstància que fa que les alternatives siguin encara més difícils que no pas a la dreta, on Machín podria situar Portu o Ramalho. Al costat esquerre, el tècnic té un marge de maniobra molt reduït que dependria de posar-hi Muniesa o Granell. O plantejar-se un canvi de sistema, que fins ara ha estat intocable.

PABLO MAFFEO

Després d’un inici d’any titubejant, el jugador cedit pel City torna a rendir a bon nivell

JOHAN MOJICA

No està al cent per cent, però va tornar a Vila-real després de dos partits sense jugar

CARLES PLANAS

Dissabte, en la segona titularitat del curs, es va trencar i en té per a setmanes

ADAY BENÍTEZ

Va demanar el canvi al Camp Nou i no fa pinta que hagi d’estar a punt contra el Dépor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)