Nàstic

futbol

Nàstic

Tot continua igual

Nàstic. Després de cinc partits amb Rivas, els grana no s’han allunyat de la zona de descens –que mantenen a un punt– ni han eliminat el malefici del Nou Estadi, on ja han perdut nou partits

Nano Rivas va tenir un inici prometedor, amb un empat contra el Cadis (0-0) i la victòria a Albacete (0-1), però no ha trigat a xocar amb la realitat de la qual tant li costa sortir aquesta temporada al Nàstic. En els tres últims partits, l’equip tarragoní ha encaixat dues derrotes al Nou Estadi, contra el Saragossa (0-2) i el Tenerife (1-2), i, entremig, va aconseguir un punt al camp del Barça B (1-1). Així, el Nàstic està ara només un punt per sobre de la zona de descens, marcada per la Cultural Leonesa, que dissabte va derrotar el Reus, justament la mateixa distància amb què Rodri va deixar la banqueta del Nàstic quan va ser destituït i substituït per Rivas. A més, la principal motivació per al canvi a la banqueta eren els mals resultats a casa i, de moment, el malefici continua, ja que amb Nano Rivas el Nàstic ha afegit dues derrotes més a la dolentíssima estadística com a local, i ja n’acumula nou.

“Hem fet el que calia. Hem canviat l’entrenador, hem fitxat jugadors... No té explicació. Espero que es busqui una solució, sobretot per al que està passant a casa, que és una mica patètic”, va dir el president, Josep Maria Andreu, a Tarragona Ràdio després del partit contra el Tenerife. La plantilla tampoc no hi troba explicació, ja que, segons Manu Barreiro, “les sensacions en els últims partits a casa són molt bones”. “Potser ens falta tranquil·litat per controlar millor els partits”, assenyala el davanter gallec. Per Abraham Minero, la línia de treball és la correcta, només es tracta de continuar treballant igual i insistir.

El tècnic, Nano Rivas, considera que el seu equip ho fa tot per guanyar, entrena i juga amb la intensitat adequada: “Els jugadors hi deixen l’ànima, i amb la qualitat que hi ha les coses han de sortir.” Rivas considera que l’afició és la primera que s’adona que l’equip té ganes i actitud per donar-li una alegria. “L’únic que puc dir és que ho donarem tot per assolir resultats, sobretot a casa”, sentencia.

LES FRASES

L’equip ho fa tot per guanyar, hi deixa l’ànima, i amb la qualitat que hi ha les coses han de sortir
Nano Rivas
entrenador del nàstic
És inexplicable, perquè les sensacions en els últims partits a casa han sigut bones
Manu Barreiro
jugador del nàstic
No té explicació. Espero que es busqui una solució, sobretot per al que passa a casa, un xic patètic
Josep Maria Andreu
president del nàstic

El Granada, set triomfs seguits al seu estadi

Vist que no es pot refiar del rendiment a casa, el Nàstic se la juga a cada sortida. La pròxima, dissabte que ve a la tarda, és tot un repte en què es posarà a prova la fortalesa a camp contrari que l’ha convertit en el millor visitant. Els grana han aconseguit 22 punts a fora i 11 a casa. El Nàstic visita el terreny de joc del segon millor equip com a local, el Granada, que ha guanyat els set últims partits que ha disputat al Nuevo Los Cármenes. El Granada ha derrotat consecutivament l’Osca, l’Almeria, l’Sporting, el Saragossa, el Tenerife, el Valladolid i l’Alcorcón. Diumenge passat va perdre al camp del Lugo, però es manté ben situat, tercer, a dos punts del segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)